Цветанов поръча на Кърджали двама депутати от ГЕРБ

Цветанов поръча на Кърджали двама депутати от ГЕРБ
Цветанов се движи със засилена охрана Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов е на обиколка в Кърджалийска област и пред всяка публика агитира за два депутатски мандата от района, предаде БГНЕС. За мобилизацията на вота Цветанов води със себе си екип от Асоциацията на тютюнопроизводителите, които твърдят, че само ГЕРБ се грижи за субсидиите им.

„Заедно с правителството на Бойко Борисов осъзнахме, че алтернатива на тютюна е производството на качествен тютюн, постигнахме изплащане на премии, както и на национални доплащания в три поредни години. Така България се върна на европейската тютюнева карта – с директни европейски доплащания, обвързани с производство на тютюн и през новата обща селскостопанска политика на ЕС през 2014-2020 година“, огласява навсякъде председателят на асоциацията Асен Филев.

Също навсякъде Цветанов повтаря, че досегашните управляващи са върнали доверието на Брюксел към България. Но упорито отказва да признае, че аферата с подслушванията е вече в правната комисия на ЕП. Той твърди, че Станишев е инициатор на скандала, както и че левицата си прави пиар на негов гръб. Цветанов не пропуска да акцентира и върху факта, че в кандидатската листа в Кърджали присъстват хора от всички етноси. Тук съм не да коментирам работата на прокуратурата и следствието, а да говоря за успехите и управлението ни и за бъдещето, подчерта бившият вътрешен министър, като отново избегна да отговори на въпросите на БГНЕС, свързани с подслушванията.

Независимо от изборните резултати, ГЕРБ няма да влиза в никакви коалиции, а ако не поеме властта, в страната предстои дълга политическа криза и нестабилност, липса на еврофондове и срив на доверието на ЕС към България, заяви Цветанов. До момента той успя да се срещне с избиратели в общините Черноочене и Кирково, сега е в Момчилград. Сред публиката се открояваха жени в синьо работно облекло от местните шивашки цехове. Бившият вътрешен министър е под засилена охрана, която бди неотлъчно до него, особено при фотосесиите с фенове.

#Цветанов #избори #ГЕРБ #Кърджали #депутати

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници