Жорж Ганчев: Луди ще ги направя, като говоря по телефона, чувам ехо

Жорж Ганчев: Луди ще ги направя, като говоря по телефона, чувам ехо
Жорж Ганчев. Снимка: „24 часа“
A A+ A++ A

От години съм забелязал, че когато си отворя телефона, първо ехото се включва. Прекъсват ме по средата на разговора, пак набирам, пак прекъсва. Тероризират ме постоянно, коментира Жорж Ганчев скандала с подслушванията в интервю за „24 часа“.

„От години е така, но през последните две седмици даже се засили. Възмутен съм, че в моето отечество това е допустимо и е възможно да се случва през XXI в. Но това не е отсега. Правеше се още по времето на Йордан Соколов и ген. Атанас Атанасов. Нищо ново на източния фронт“, уточни политикът.

Ганчев се закани, че на луди ще направи всички, които са го подслушвали. Той е сигурен, че това са хора от висшите етажи на властта.

Бившият лидер на Бизнес блока заяви, че се връща в политиката, за да е полезен, защото може да направи много неща, ако влезе в парламента.

Новата формация на Ганчев се казва Национално патриотично обединение.

Според него политическата ситуация в страната е изключително тежка.

„Не съм политолог, но оценявам нещата така: от БСП трябва да се махне цялата сган, която е била в предишните 6-7 парламента. Да поставят младите си хора начело, които имат съвсем други виждания за икономика, култура и нови програми. Това е начинът БСП да се ревитализира и обнови. Друг начин няма. СДС е голям срам! Да бъде бастисан по такъв левашки начин от един Костов?“

За ГЕРБ той коментира: „Такова самохвалство и тъпо самочувствие! Подал си оставка, защото си в безизходица, а излизаш като Мусолини пред парламента да кимаш пред една платена групичка, която те венцехвали... Това е нелепо. Да продъниш на хората ушите за някакви магистралки, които си направил точно толкова, колкото и предишните от тройната коалиция - това е порнография“.

Жорж Ганчев каза също, че не вярва на социолозите, защото са платени.

#Жорж Ганчев #ГЕРБ #БСП #СДС #избори #подслушвания

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници