Местан: Противникът ни се е вкопчил във властта на живот и смърт

Местан: Противникът ни се е вкопчил във властта на живот и смърт
Изходът от тежката социално-икономическа и политическа криза „е невъзможен без силата на ДПС“, заяви Лйтви Местан.
A A+ A++ A

Чака ни много сериозна битка с опасен противник, който се е вкопчил във властта на живот и смърт. Това каза лидерът на ДПС Лютви Местан по време на предизборната си среща в Мадан.

Изходът от тежката социално-икономическа и политическа криза „е невъзможен без силата на ДПС“. Тези избори са съдбовни, на тях ще решим дали да продължава едно управление, което раздава милиони за премии на държавни служители, но не увеличи пенсиите, не даде коледна надбавка или 13-а пенсия, каза още председателят на ДПС.

Местан определи като „престъпна политика“ досегашната практика едни региони да се развиват, а други да тънат в глад и безработица. Той каза, че кризата се усеща най-тежко в Родопите, където безработицата е в пъти повече от средните стойности за страната. Дори гората тук е монополизирана, а общинското здравеопазване е ликвидирано, заяви Местан. И подчерта: земеделските производители от планинските райони са дискриминирани, тъй като до тях не достигат европейските субсидии, докато досегашният режим облагодетелства само едрите земевладелци от равнината.

#избори #Лютви Местан #ДПС

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници