Димчо Михалевски: ГЕРБ обещават това, което не направиха

Димчо Михалевски: ГЕРБ обещават това, което не направиха
ГЕРБ е вреден за България и на 12 май трябва да бъде изчистен и колкото повече хора го разберат, толкова по-добре, каза Димчо Михалевски. Снимка: БГНЕК
A A+ A++ A

В предизборните си обещания ГЕРБ се кълнат, че ще направят всичко онова, което не успяха да свършат за последните четири години, но българите вече не ги искат. Това заяви Димчо Михалевски, който е водач на листите на БСП в Бургас.

„ГЕРБ в момента обещават всичко, което не направиха. Обещават, че ще върнат швейцарското правило, нищо подобно няма да се случи. Говорят, че ще се погрижат за угнетените хора, а кой угнети хората през последните години и ги смаза със замразяването на доходите”, коментира Михалевски.

Повод за възмущението на червения депутат от 41-то Народно събрание бе изказване на Бойко Борисов, който обвини управлението на Тройната коалиция, че не е направило достатъчно за земеделието.

„Изказването на Бойко Борисов пред земеделските производители и обвиненията към правителството “Станишев”, че е трябвало да направи повече за напояването в страната, е повече от скандално, след като именно Борисов покровителства и създаде условия на Мирослав Найденов да нарежат над 20 000 тона метал от възлови напоителни полета в България“, обясни Михалевски.

Водачът на червените листи в Бургас бе категоричен, че българският народ помни провиненията на ГЕРБ и ще го докаже на 12 май.

„Явно Борисов разчита, че народът не помни. Аз директно му обръщам внимание да не говори глупости и да си признае пред българския народ какви престъпления е направил. ГЕРБ трябва да разберат, че българският народ не ги иска и нито с купуване на гласове, нито със заплахи към българските граждани ще постигнат нещо. ГЕРБ продължава с пълна сила да има самочувствието, че има пари, че може да уплаши хората, че може да купи хората.

ГЕРБ е вреден за България и на 12 май трябва да бъде изчистен и колкото повече хора го разберат, толкова по-добре”, каза още Михалевски.

#избори #Димчо Михалевски #ГЕРБ #БСП #Бойко Борисов #Мирослав Найденов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »