Започна предизборната кампания на ДПС

Започна предизборната кампания на ДПС
Местан заяви, че България има нужда от алтернативно управление, което няма да подслушва политици, бизнесмени и други граждани. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

От село Дебрен, община Гърмен, област Благоевград започна Националната предизборна обиколка на председателя на ДПС Лютви Местан и екипът му от централния лъч- председателят на Младежко ДПС Илхан Кючюк и членовете на ЦОС на Младежко ДПС Икмал Джомова, Мустафа Ахмедов и Станислав Анастасов, съобщи "24 часа".

„Подслушванията разкриха истинското грозно, недемократично лице на ГЕРБ!" каза лидерът на ДПС.

Местан заяви, че България има нужда от алтернативно управление, което няма да подслушва политици, бизнесмени и други граждани, за да ги държи в подчинение.

"Осем от десет безработни са представители на малцинствата", каза заместник- председателят на ДПС и водач на листата в 1 МИР Благоевград Алиосман Имамов.

Имамов подчерта, че ГЕРБ тази година са платили само 72 милиона лв допълнителна субсидия за тютюнопроизводителите, а в мандата на Тройната коалиция всяка година се е предвиждало в Бюджета и плащане на 140 милиона лв субсидия за тютюнопроизводителите.

#Благоевград #Лютви Местан #ДПС #Илхан Кючюк #Мустафа Ахмедов #Станислав Анастасов #избори

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници