БСП: Професионалното и политическото ръководство в МВР са в сговор

БСП: Професионалното и политическото ръководство в МВР са в сговор
Решението на вътрешния министър Петя Първанова за отстраняването на Станимир Флоров е закъсняло, смята Ангел Найденов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Професионалното и политическото ръководство в МВР са в сговор, обяви Ангел Найденов от БСП пред TV7, цитиран от „24 часа".

Найденов изрази мнение, че тази връзка се доказва от скандалите с подслушването и с шефа на ГДБОП Станимир Флоров.

„Проблемът се прехвърля от Флоров към служебния вътрешен министър Петя Първанова заради забавеното й решение за неговото отстраняване", добави Найденов.

Според него хората се страхуват да изкажат мнението си и затова има огромна разлика между предизборните социологически данни и нагласите на обществото.

„Моята битова социология показва коренно различен резултат. Кой да гласува за ГЕРБ - безработните, пенсионерите, майките или представителите на смачкания бизнес", попита Найденов.

Според него доверието на хората се възстановява трудно заради сатанизирането на образа на БСП и тройната коалиция през последните три години и половина.

„Обещанията на „Коалиция за България" да се разкрият 250 хил. нови работни места, да се отчетат 40% повишение на доходите до края на мандата, да се вдигне минималната заплата на 450 лв и да не облагат с данък хората, получаващи минимална работна заплата, са напълно реалистични и не създават свръхочаквания", заяви Найденов.

#Ангел Найденов #Станимир Флоров #Петя Първанова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници