ГЕРБ забранили концерт на Мишо Шамара в Поморие

ГЕРБ забранили концерт на Мишо Шамара в Поморие
В последния момент обаче Общината в Поморие отказва разрешителното за концерт в центъра на града, което е било дадено. „Това е доказателство, че са суперсмешни и страхливи мишки“, коментира Мишо Шамара.
A A+ A++ A

„В Поморие ги е страх от това истината да се казва публично“. Това каза рапърът Мишо Шамара, след като Общината (от ГЕРБ, бел.ред.) в морския град отмени концерта, част от турнето „Свободна България“.

„Концертът в Поморие беше част от турнето „Свободна България“ , с което искаме да покажем на хората да не вярват на медиите и да гласуват по инстинкт, защото трябва да се освободят от тиранина и от робството, което е наложено в момента на българския народ“, заяви музикантът, цитиран от БГНЕС.

В последния момент обаче Общината в Поморие отказва разрешителното за концерт в центъра на града, което е било дадено. „Това е доказателство, че са суперсмешни и страхливи мишки. Страх ги е от това истината да се казва публично“, коментира Шамара.

„Във всеки един град до тук имам огромен успех“, съобщи още той. „В цялото поведение на ГЕРБ виждате ли нещо логично, нещо честно, нещо почтено, нещо мъжко, нещо достойно? Лидерът на тази партия никога не се държал почтено и достойно. Никога не е спазил едно от обещанията, които е казал, никога не е застанал зад някоя ценност или морал. За него няма такива неща. Той е пълна пудра, която иска на всяка цена да е във властта, за да може да мачка, ограбва, тормози и подслушва“, заяви още Шамара.

#Поморие #ГЕРБ #Мишо Шамара #избори

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници