Борисов застана зад Цветанов за СРС-тата

Борисов застана зад Цветанов за СРС-тата
Борисов защити заместника си от нападките, че е отговорен за подслушванията. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Само си спомнете тези гейтове с подслушванията – в началото Филчев, после „Галерия“. Аз ви гарантирам, че Цветанов не се е подвел и не е правил тези неща и рано или късно истината за това ще излезе наяве, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на посещението си в Самоков.

Така бившият премиер коментира скандала с незаконните СРС-та в МВР.

„Аплодираме бързите действия на прокуратурата. Месеци наред даваме сигнали за милионите източени от „Белене“, Цанков камък, „Хохегер“. 19 дела са прекратени за „Белене“, посочи Борисов, предаде Би Ти Ви.

Той добави, че иска да чуе кога лидерът на БСП Сергей Станишев ще понесе отговорност за изнесените от МВР по време на Тройната коалиция секретни доклади.

„Чакам Корнелия Нинова със следователките, чакам Ахмед Доган за Цанков камък. Защо три години и половина Мирослав Найденов не го вкараха в затвора, а чакаха да повдигнат обвинение преди изборите“, попита доскорошният премиер и заключи: „Най-лесно е като Станишев да грабна папките с медиите, да ги нося при главния прокурор“.

#Бойко Борисов #Цветан Цветанов #Сергей Станишев #Корнелия Нинова #Ахмед Доган #Мирослав Найденов #ГЕРБ #БСП #СРС #подслушване #избори #МВР

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници