Яне Янев: Между Кунева-Пръмова и Кристалина Георгиева няма голяма разлика

Яне Янев: Между Кунева-Пръмова и Кристалина Георгиева няма голяма разлика
Лидерът на РЗС уточни, че неговата партия ще работи по време на цялата кампания така, че всичко да излезе на бял свят. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Още в самото начало от РЗС сме заявили, че между Кунева-Пръмова и Кристалина Георгиева няма голяма разлика. И двете са ретроградни персони, отглеждани от старата комунистическа мафия, заяви лидерът на „Ред, законност, справедливост” Яне Янев.

„Кристалина Георгиева е крайно неприемлив вариант за премиер на страната и ние ще направим всичко възможно това да не се случи. Кристалина Георгиева е зависима от руския и българския олигархичен модел. Уж се представя за европейско лице, но, ако човек малко се замисли и анализира, ще види, че и тя, и съпругът й, са били изцяло отдадени на най-ретроградните служби в бившия СССР”, каза Яне Янев пред агенция "Фокус".

Лидерът на РЗС уточни, че неговата партия ще работи по време на цялата кампания така, че всичко да излезе на бял свят, както се случва в демократичните страни.

"И тогава, когато българският народ се произнесе, и се избере легитимно и политическо отговорно правителство, от „Ред, законност и справедливост” може да се очаква да гарантира правовия ред в държавата, финансовата стабилност и предвидимост както за средния и дребен бизнес в държавата, така и за инвеститора отвън", каза Яне Янев.

#Яне Янев #РЗС #избори #Кунева #Кристалина Георгиева #„Ред #законност

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници