Кулезич и Бинев се обиждаха на "комунистка", "мутра" и "куку" в ефир

Кулезич и Бинев се обиждаха на "комунистка",  "мутра"  и "куку" в ефир
"Вие, г-жо Кулезич, сте бивша комунистка", обърна се Бинев към водещата. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Телевизионната водеща Люба Кулезич и лидерът на ГОРД Слави Бинев се скараха в ефир и си размениха остри реплики, сред които "комунистка" и "мутра".

Слави Бинев бе поканен да коментира предизборната кампания в предаването на Кулезич в Нова телевизия.

"Вие, г-жо Кулезич, сте бивша комунистка", обърна се Бинев към водещата. Тя му отговори презрително, че в сайта "Уикилийкс" са го нарекли "мутра.

Бинев заяви, че партиите не са с нотариални актове, а общо дело. Той обвини водещата, че е адвокат на Бойко Борисов и беше категоричен, че не той е защитник на Алексей Петров.

Кулезич пък разкри, че е имала предварителна среща със Слави Бинев. Той обасни, че се съгласил да се срещне с нея, защото се е съмнявал, че Люба Кулезич е адвокат на ГЕРБ и Борисов.

Водещата се ядоса и предложи на събеседника си, щом има такива предположания, да посъветва телевизията да я уволни. Бинев й отвърна, че няма да го направи.

Евродепутатът Бинев обвини също Кулезич, че  защитава и служебното правителство, тя отказа да се оправдава и  го нарече куку.

Слави Бинев отговори на удара и я посъветва да си направи предаването сама и я заплаши, че ако тя продължи да го напада, той ще си тръгне.

#Люба Кулезич #Слави Бинев #избори #Бойко Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници