Станишев: Орешарски олицетворява почтеност и стабилни финанси

Станишев: Орешарски олицетворява почтеност и стабилни финанси
Станишев откри предизборната кампания на БСП с думите, че тя ще е "една кауза". Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

"Пламен Орешарски олицетворява всичко, от което днес са лишени българските граждани. Той олицетворява почтеност, икономически растеж, стабилни финанси, социална грижа от страна на държавата. Това искаме и ще направим заедно с господин Орешарски и всички наши народни представители, с огромен брой българи извън БСП, защото сме партия, която постоянно се променя."

Това заяви лидерът на БСП Сергей Станишев по време на откриването на предизборната кампания на Коалиция за България в Южния парк в София, съобщи БГНЕС.

"Днес ние откриваме нашата кампания. Тази кампания не е борба за власт, тя не е само за успех на БСП. Водим тази кампания с ясното съзнание за отговорност пред нашата родина, пред България."

Станишев подчерта още, че кампанията им е "една кауза" и партията ще бъде открита за диалог с хората.

"Имаме отговорност пред цяла България, трябва за един месец да свършим така нашата работа, че вечерта на 12 май да сложим ново начало за България и за хората. Да върнем държавата на гражданите, да изметем ГЕРБ от властта веднъж завинаги и да започнат да се появяват усмивки по лицата на хората, в очите да се появи надежда", категоричен е Станишев.

#избори #София #България #ГЕРБ #Пламен Орешарски #БСП #Сергей Станишев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници