Иван Костов: Скромни сме за разлика от севернокорейското изстъпление в „Армеец“

Иван Костов: Скромни сме за разлика от севернокорейското изстъпление в „Армеец“
Костов каза репликите от предизбония си клип, за да очертае програмата „Три стъпки за по-добра България – доходи, работа и сигурност" на коалицията. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„След онова севернокорейско изстъпление, на което бяхме свидетели в зала „Армеец", нашето скромно, красиво откриване, според мен, е много ясен израз на това кои сме ние тук в тази зала", заяви Иван Костов на откриването на предизборната кампания на Коалиция ДСБ – БДФ.

Костов каза репликите от предизбония си клип, за да очертае програмата „Три стъпки за по-добра България – доходи, работа и сигурност" на коалицията.

„Доказали сме, че имаме решителност и компетентност да изведем България от кризата, предотвратяваме злоупотребите на монополите с нови строги закони и контрол, намаляваме бюрократичната власт и пречки с 90 на сто, новите работни места идват от данъчните облекчения за семейния и личен бизнес", заяви Иван Костов.

Председателят на Български демократически форум, Жаклин Толева, посочи, че програмата е национален проект и всеобхватен план за интегрирана реформа.

„Един план, в който личността е част от нашата визия за бъдещето на България", сподели Толева и добави, че най-добрата социална политика е създаване на заетост.

#избори

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници