Божан Стоянов ще обжалва решението на Комисията по досиетата

Божан Стоянов ще обжалва решението на Комисията по досиетата
На 10 април Комисията по досиетата оповести резултати от проверка, в които се твърди, че заместник-министърът на икономиката, енергетиката и туризма Стоянов е бил сътрудник на бившата Държавна сигурност. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Заместник-министърът на икономиката, енергетиката и туризма, Божан Стоянов, ще обжалва в съда решението на Комисията по досиетата, съобщи „Фокус".

Стоянов заяви, че има два документа на Комисията за разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия.

„Не съм съгласен с това, което са констатирали в последния и ще си търся правата в съда. Решенията на Комисията по досиетата подлежат на съдебен контрол и аз ще обжалвам решението във Върховния административен съд", обяви Стоянов и добави, че ще обжалва решението в технически допустимото време.

На 10 април Комисията по досиетата оповести резултати от проверка, в които се твърди, че заместник-министърът на икономиката, енергетиката и туризма Стоянов е бил сътрудник на бившата Държавна сигурност.

#Божан Стоянов #ДС

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници