Коалиция център „Свобода и достойнство“ представи листите си

Коалиция център „Свобода и достойнство“ представи листите си
Председателят на НДСВ Христина Христова и председателят на Народна партия „Свобода и достойнство“ Корман Исмаилов представиха шестима от водачите на листи на Коалиция център „Свобода и достойнство“. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Председателят на НДСВ Христина Христова и председателят на Народна партия „Свобода и достойнство“ Корман Исмаилов представиха шестима от водачите на листи на Коалиция център „Свобода и достойнство“ за предстоящите предсрочни парламентарни избори на 12 май.

Христина Христова е убедена, че отличниците на тези избори ще бъдат от Коалиция център „Свобода и достойнство“, които получиха и номер 6, припомня БГНЕС. Тя представи тримата водачи с името Николай. Доц. Николай Радулов е водач на листата на коалицията в 25 МИР - София. Той има 30 години работа в сферата на сигурността, бивш секретар на МВР и преподавател в НБУ.

Проф. Николай Кътев и проф. Николай Колев са в 23 МИР в София. Николай Колев е професор в НСА и е втори в листата в 23 МИР - София, а д-р Николай Кътев е хирург в Александровска болница, където работи от 20 години.

Д-р Кътев е трети в листата на 23 МИР в София.

Христова коментира и листата, която води в София. За мен е голяма чест да водя листата на 23 МИР в София, в която 50% са жени, 30% са младежи, заяви тя.

Корман Исмаилов представи останалите трима водачи на листи от коалицията. Д-р Мюессер Солак е хоноруван преподавател в три университета и директор на Център за професионално развитие. Тя обеща да работи за премахване на езика на популизма в политиката. Тя е втора в листата на коалицията в Разград след председателя. Мюессер Солак е зам.-председател на Народна партия „Свобода и достойнство“.

Д-р Орхан Исмаилов е водач на листата на коалицията в Търговище. Той е доктор по национална сигурност, завършил Академията на МВР. В момента е член на Комисията по досиетата. В политиката трябва да има съвет и чисти и неопетнени хора, които могат да възвърнат доверието на гражданите, заяви той.

Д-р Кристиян Йончев, акушер-гинеколог в болница „Шейново“. Здравето трябва да е приоритет. Кристиян Йончев е втори в листата на коалицията в 25 МИР – София.

Касим Дал е водач на листите на коалицията в Шумен и Силистра. В Шумен той ще се изправи срещу зам.-председателя на ДПС Христо Бисеров.

Корман Исмаилов е водач на листите на коалицията в Разград и Кърджали. В Кърджали Исмаилов ще се бори срещу бившия си съпартиец, председателя на ДПС Лютви Местан. Моето участие в Кърджали е просто дълг да се изправя срещу подмяната, лъжата, двуличието, на което сме свидетели през годините, заяви Исмаилов. „Ще се сблъскаме с дългите пипала на ДС, на хората, обградени от обръчи от фирми, които едно мислят, друго говорят и трето правят. За нас всеки глас е важен, независимо от кой многомандатен избирателен район идва“, каза още той.

Исмаилов предупреди, че там има един много силен натиск, установен върху свободното действие, в това число и политическо, на обикновените граждани. „Това е натиск чрез структурите на местната власт, чрез партийни и икономически структури, дори чрез мутренски формирования от биячи, които обикалят страната. Срещу всичко това ние ще се противопоставим, за нас това е дълг и въпрос на чест“, каза Исмаилов.

„За нас приоритет е икономиката на растежа“, каза Исмаилов.

 

 

#Избори 2013 #Касим Дал #Корман Исмаилов #Христина Христова #НДСВ #Христо Бисеров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници