Станишев: Започва същинската кампания на БСП

Станишев: Започва същинската кампания на БСП
Лидерът на БСП обясни, че няма промяна в състава на партиите, които участват в коалицията. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Най-важното е, че всички партии в рамките на коалицията имат една обща цел,  заяви лидерът на БСП Сергей Станишев, след като регистрира Коалиция за България за участие в изборите.

„Оттук нататък за нас започва активната предизборна кампания. Утре, наред с окончателния състав на листите, Националният съвет на БСП ще разглежда и нашата предизборна платформа и ангажиментите, защото най-важното е хората да видят изход от тази изключително тежка ситуация, която създаде за всеки един българин управлението на г-н Борисов и неговото правителство“, уточни Станишев.

Лидерът на БСП обясни, че няма промяна в състава на партиите, които участват в коалицията.

„На първо място трябва да освободим България окончателно от едно пагубно управление, което за 3,5 г. наистина съсипа икономиката, докара хората до мизерия, опоска бюджета, превърна се в едно полицейско репресивно управление, погази демокрацията. На това трябва да се сложи край по начин, че да няма второ управление на ГЕРБ“, допълни той.

Предизборната програма на БСП залага на икономическото развитие, създаване на работни места, стабилност на бюджета и увеличаване на доходите.

Станишев коментира, че хората от партията са наясно, че няма да е лесно да постигнат амбициозните цели и че за една година не може да се очакват големи резултати.

„Защото, когато ние казваме, че се ангажираме да създадем 250 000 нови работни места – това дори няма да ни върне към състоянието на заетостта от 2009 г., защото ГЕРБ затриха 400 000 нови работни места. Когато ГЕРБ днес имат нахалството да казват, че ще открият 12 000 нови фирми – че те затриха десетки хиляди фирми и доведоха фирми до фалит, хората ги изкараха на улицата. Знаем, че няма да е лесно, но знаем, че е възможно, защото ние сме доказали, че когато поемаме ангажимент, правим всичко възможно и невъзможно, за да постигнем нужния резултат“, каза той.

#БСП #Сергей Станишев #Коалиция за България #избори #ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници