Бонев: При секретарстването на Бойко бяха убити ключови фигури

Бонев: При секретарстването на Бойко бяха убити ключови фигури
Твърдението на Цветан Цветанов за "пречупения гръбнак" най-добре се илюстрира с незаконната охрана от НСО, на която се радват той и Яне Янев, заяви Богомил Бонев. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Твърдението на Цветан Цветанов за "пречупения гръбнак" най-добре се илюстрира с незаконната охрана от НСО, на която се радват той и Яне Янев, написа на своята страница във "Фейсбук" бившият вътрешен министър Богомил Бонев.

Повод за коментара е  изказването на бившия вътрешен министър в Цветан Цветанов, че кабинетът на Борисов е пречупил гръбнака на организираната престъпност, предаде БГНЕС.

Цветанов се похвали, че  за първи път в едно управление няма новосъздадена престъпна групировка, което беше практика при предишни правителства, а ВИС и СИК не са живи в тези си периоди, когато генерираха организирана престъпност.

"Вярно е, че по време на секретарстването на Бойко бяха убити ключови фигури от ВИС и СИК, заедно с Илия Павлов, но да не би Цецо сега да намеква, че МВР е имало отношение?!", пише още в своя профил Богомил Бонев.

#Цветан Цветанов #НСО #Яне Янев #"Фейсбук" #Богомил Бонев #ВИС #СИК

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници