Михаил Константинов: Гледам си работата перфектно

Михаил Константинов: Гледам си работата перфектно
Никога през живота си не съм допускал лъжи и фалшификации, обяви шефът на "Информационно обслужване" Михаил Константинов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

"Аз си гледам работата и твърдя, че я гледам перфектно. Изобщо не ме интересува какво ще се случи", обяви шефът на "Информационно обслужване" проф. Михаил Константинов по повод искането на БСП да бъде отстранен.

"Всеки може да иска каквото си поиска, ние живеем в свободна държава. Моята професионална дейност е кристална, ясна, никога през живота си не съм допускал лъжи и фалшификации", подчерта Константинов пред БНТ.

През последните седмици от БСП многократно настояваха за смяната на шефа на „Информационно обслужване".

От ДСБ също заявиха, че имат резерви към Михаил Константинов, но настояха единствено за проверка в "Информационно обслужване", което ще брои резултатите от вота на 12 май.

"В една демократична държава един демократичен човек може да използва единствено и само демократични средства за постигане на политически цели. В този смисъл аз заявявам, че нямам никакво намерение да гласувам нито за БСП, нито за ДПС и по този начин ще им попреча да влязат във властта", обясни Константинов.

#Михаил Константинов #"Информационно обслужване"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници