Райков проверява дали „Информационно обслужване“ работи за ГЕРБ

Райков проверява дали „Информационно обслужване“ работи за ГЕРБ
В Гранитна зала на Министерски съвет премиерът Марин Райков и председателят на ДПС Лютви Местан дадоха изявления.
A A+ A++ A

Служебният премиер Марин Райков ще проверява „Информационно обслужване“ и ще се срещне с председателя му проф. Михаил Константинов, за да провери сигнал на ДПС за манипулация на изборите през май, предаде БГНЕС.

Причината за изявлението е твърдение на лидера на ДПС Лютви Местан, че „Информационно обслужване“ ще работи за ГЕРБ на изборите. То бе направено след среща на Райков и Местан в понеделник сутринта

„Ще поканя председателя на „Информационно обслужване“ проф. Михаил Константинов на един разговор и публично ще оповестя становището, мнението и решението си, заяви  Марин Райков.

Лютви Местан бе категоричен:

„Председателят на „Информационно обслужване“ неотдавна заяви, че ако алтернативната на ГЕРБ е тройната коалиция, ще стори всичко необходимо, това да не се случи. Искаме да знаем той какво е имал предвид и дали това засяга правомощията му като председател на „Информационно обслужване“, изрази опасенията си лидерът на ДПС.

От своя страна служебният премиер коментира, че „има нужда от малко време, за да прецени каква е ситуацията около тези смущения“.

#Марин Райков #Лютви Местан #ДПС #"Информационно обслужване"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници