Екатерина Захариева пое щафетата от Лиляна Павлова

Екатерина Захариева пое щафетата от Лиляна Павлова
За мен е чест да връча отчета за извършената работа в ръцете не само на една интелигентна дама, но и на човек, с когото повече от една година работихме заедно в това министерство, каза Лиляна Павлова при предаването на поста на Екатерина Захариева.
A A+ A++ A

Министърът на регионалното развитие и благоустройството в оставка Лиляна Павлова предаде поста на Екатерина Захариева, която ще бъде и вицепремиер в служебния кабинет, съобщи „Фокус“.

"За мен е чест да връча отчета за извършената работа в ръцете не само на една интелигентна дама, но и на човек, с когото повече от една година работихме заедно в това министерство“, каза Павлова при предаването на властта на служебния министър.

„Надявам се работата да продължи в дух на приемственост. Пожелавам успех и попътен вятър“, каза Лиляна Павлова на церемонията в министерството, която се проведе след представянето на служебното правителство на Марин Райков в президенството.

Лиляна Павлова още във вторник заяви, че ако за неин заместник бъде определена Екатерина Захариева, ще е най-щастливият министър, който си тръгва.

#Марин Райков #Екатерина Захариева #Лиляна Павлова #служебно правителство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници