Ивайло Московски: Кристиян Кръстев няма да се води от политически пристрастия

Ивайло Московски: Кристиян Кръстев няма да се води от политически пристрастия
Кристиян Кръстев се е доказал с професионализма си, обяви транспортният министър в оставка Ивайло Московски. Снимка: dariknews.bg
A A+ A++ A

Кристиян Кръстев не е член на ГЕРБ и не се води от политически пристрастия за решенията, които касаят сектора, обяви министърът на транспорта в оставка Ивайло Московски при предаването на поста на служебния министър Кристиан Кръстев.

На церемонията, която се състоя минути след официалното представяне на служебния кабинет на Марин Райков в президентството, Ивайло Московски заяви, че изборът на досегашния му заместник Кристиян Кръстев е правилно решение, съобщи „Фокус“.

„Кръстев се е доказал с професионализма си, работил е достатъчно в този сектор, доказал е, че може достойно да изпълнява тази длъжност и да изгради и да продължи в приемственост стабилността и нужното доверие в системата, което е жизненоважно за продължаване на проектите и процесите“, каза още министърът в оставка.

Московски повтори пожеланията на премиера в оставка Бойко Борисов и препоръча на служебния министър да не слуша политически спекулации, а да действа професионално.

„Екипът на министерството се познава добре с Кръстев. Мисля, че ще намерят правилната стъпка, за да си свършат работата добре“, каза още Ивайло Московски.

#Кристиян Кръстев #Марин Райков #Ивайло Московски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Транспорт
Последно от Транспорт

Всички новини от Транспорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници