Димитър Главчев: Служебният кабинет трябва да спази бюджетната рамка

Димитър Главчев: Служебният кабинет трябва да спази бюджетната рамка
Служебният кабинет може да пренасочва разходи към социалната политика, предложи депутатът от ГЕРБ Димитър Главчев. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Важно е служебното правителство, оглавено от Марин Райков, да спази бюджетната рамка, смята депутатът от ГЕРБ Димитър Главчев.

„Трябва да се запази стабилността – финансова, политическа. И оттам много сериозното натоварване с очаквания, тъй като виждате каква е обстановката. Кабинетът е много добре подбран“, заяви още Главчев пред Би Ти Ви, цитиран от „Фокус“.

„Служебният кабинет може да пренасочва разходи. За сметка на едни разходи може да се насочат разходи в социалната политика“, коментира Главчев.

„Сериозни са очакванията към това правителство. Трябва да му дадем време да покаже какво може да постигне. Не може да подхождаме с предубеждение, че те са свързани с този или онзи“, посочи още депутатът от ГЕРБ.

По думите му основното, с което трябва да се заеме служебният кабинет, е да организира честни избори и да запази стабилността във всичките й аспекти.

„Колкото до кандидатурата за вътрешен министър, аз виждам, че пак се започва рефренът, че няма да са честни изборите. Петя Първанова от 2001 година е на ръководна длъжност в МВР“, посочи той.

#Петя Първанова #Димитър Главчев #Марин Райков #служебно правителство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници