Групата на ГЕРБ в Общински съвет – Варна е готова да подаде оставка

Групата на ГЕРБ в Общински съвет – Варна е готова да подаде оставка
Портних посочи, че ГЕРБ – Варна, на местно и на национално ниво е показала, че не се държи с две ръце за властта. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Групата на ГЕРБ в Общински съвет – Варна, е готова да подаде оставка, заяви Иван Портних, председател на групата на ГЕРБ в Общинския съвет във Варна и областен координатор на партията.

Портних посочи, че ГЕРБ – Варна, на местно и на национално ниво е показала, че не се държи с две ръце за властта, предаде Информационна агенция „Фокус“.

„Много е трудно да се намери правен регулатор, по който може да се разпусне Общински съвет – Варна, но ако това стане, цялата листа на партията ще подаде оставка“, коментира той.

Иван Портних беше категоричен, че политическа партия ГЕРБ е готова както за местни, така и за парламентарни избори, но не уточни дали партията вече има номинация за евентуален кандидат за кмет на Варна.

Портних посочи още, че първо трябва да се уточни какво точно се случва в Общината и след това да се разговаря за евентуални номинации.

„ГЕРБ изпълни всичко според закона и оттегли политическата си подкрепа към кмета Кирил Йорданов. Оттук нататък решението за политическата ситуация в града е изцяло в ръцете на Кирил Йорданов“, каза още Иван Портних.

#Иван Портних #ГЕРБ #Варна

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници