Слави Бинев: Бойко Борисов е Тиквен Буда!

Слави Бинев: Бойко Борисов е Тиквен Буда!
Слави Бинев отговори на нападките на премиера. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Нищо не мога да презра повече от треторазрядна, сервизна, самовлюбена мутра... всъщност има - единственото е тя да бъде и един презрян доносник, заяви евродепутатът и председател на ГОРД Слави Бинев.

Евродепутатът обеща да вкара Бойко Борисов в икономическата програма на ГОРД и да го продаде на Тайланд, за да си подпълнят колекцията и заедно със Златния и Изумрудения Буда да си имат и Тиквен, съобщи  в."Класа".

По този начин Бинев коментира твърденията на Бойко Борисов, че той стои зад скандала „Буда" с документите за агентурното минало на премиера. В интервю за вестник „Преса“ Бойко Борисов заяви, че в основата на скандала с досието му за вербуване са „Слави Бинев и кръгът „Банкя“.

"Факт е, че този път Борисов не обвини както винаги и за всичко Сергей Станишев, а се престраши да ми спомене името. С това само показа кой е най-големият му кошмар, от които той изтръпва и кой е единствената алтернатива на досегашната политическа система", твърди Бинев.

Скандалът "Буда" започна след публикацията в сайта „Биволъ“ в неделя на документ от оперативен работник, предложил на 9 декември 1996 г. Борисов „да бъде регистриран в оперативния отчет на службата като информатор“.

Самият Борисов отрече да е бил информатор.

#Слави Бинев #Бойко Борисов #досие

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Акценти

Инбет Казино