ГЕРБ: Изкарват Борисов „Буда“, защото удари сивата икономика

ГЕРБ: Изкарват Борисов „Буда“, защото удари сивата икономика
Бойко Борисов отрече, че е бил информатор. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Зад атаката срещу Борисов прозира засегнатият финансов ресурс на сивата икономика и ГЕРБ категорично се противопоставя на поредния сценарий, задействан срещу министър-председател, заявиха от ГЕРБ.

Коментарът беше направен по повод публикацията в сайта „Биволъ“ в неделя на документ от оперативен работник, предложил на 9 декември 1996 г. Борисов „да бъде регистриран в оперативния отчет на службата като информатор“.

Самият Борисов пред вестник „Преса“ отрече да е бил информатор.

„Периодично преди избори, от 2005 година, когато Бойко Борисов беше кандидат за кмет, до днес, когато отново настава предизборно време, в Интернет пространството се пускат подобни инсинуации, целящи единствено и само да удрят по авторитета на човека, който ги би 7 пъти на всички избори до сега“, се казва в коментар на партията, цитиран от агенция „Кросс“.

„В собствените си егоистични цели за политическо присъствие опонентите ни за пореден път целенасочено, с компроматни похвати, се опитват да извадят от равновесие управлението на страната. Не сме учудени от координираните позиции от представители на БСП и ДСБ. Ясно е, че започнатите реформи и усилията на премиера пораждат силна непоносимост в нашите опоненти. Очевидно е, че случващата се промяна във всички сфери от живота на българските граждани и реформаторската политика на  ГЕРБ ужасяващо дразнят и червените, и сините, които се провалиха“, казаха още от щаба на управляващата партия.

#„Биволъ" #ГЕРБ #Бойко Борисов #министър-председател на България #Буда #досие #Биволъ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници