Изнасилвачите от автобуса в Делхи планирали да прегазят жертвата си

Изнасилвачите от автобуса в Делхи планирали да прегазят жертвата си
23-годишната студентка по медицина почина дни след бруталното изнасилване на 16 декември, а случилото се с нея разпали гневни протести в цяла Индия. Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Шестимата изнасилвачи, които се гавриха и пребиха до смърт жена в автобус от градския транспорт в Делхи, планирали да прегазят своята жертва след фаталната си атака.

Приятелят й, който бе пребит и изхвърлен от превозното средство, след като жената бе изнасилена неколкократно, успял да я спаси тъкмо навреме, според полицейския доклад от общо 1000 страници, който ще бъде предаден на съда в четвъртък, съобщи АФП, цитирана от бТВ.

23-годишната студентка по медицина почина дни след бруталното изнасилване на 16 декември, а случилото се с нея разпали гневни протести в цяла Индия.

Момичето е нахапало двама от нападателите си. Въпросните рани по телата на заподозрените, както и веществените доказателства като кръвта, семенната течност и кичурите коса, ще бъдат основното доказателство срещу обвиняемите.

23-годишната индийка, която стана жертва на групово изнасилване и тежък побой в автобус в Делхи, почина в болница в Сингапур, където беше приета за лечение в тежко състояние.

Индийците настояват за смъртно наказание за извършителите на изнасилването - петима мъже на възраст от 20 до 40 години и един непълнолетен, които бяха задържани няколко часа след нападението.

Друго изнасилено индийско момиче на 17 г. се самоуби, след като било притискано от полицията да се откаже от случая и да се омъжи за единия от нападателите.

#Индия #Делхи #автобус #изнасилване #групово изнасилване #Сингапур

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници