Снежен ад във Врачанско: Автобус с работници се обърна, не дошли спасители

Снежен ад във Врачанско: Автобус с работници  се обърна, не дошли спасители

Meteo Balkans

A A+ A++ A

Автобус с работници на мездренския завод SEBN е катастрофирал във Врачанско, съобщава агенция BulNews.

Инцидентът е станал тази сутрин на влизане във Фурен. Автобусът обирал работници из селата, когато се поднесъл на хлъзгавия от снега път и се обърнал върху къща.

При произшествието сред пътниците е имало ранени хора. Веднага е подаден сигнал на спешния телефон 112, но от там така и не изпратили спасителни екипи.

Наложило се хората сами да си помагат и да вадят пострадалите от автобуса. 33-годишен служител в завода – Александър Георгиев от село Михайлово, взел нещата в свои ръце. Насред паниката, в която всичките му колеги пищели от страх и болка, той успял да разбие прозорец на автобуса и започнал да вади хората.

В превозното средство имало около 15-20 работници. В продължение на доста време те чакали на място, но не пристигнали нито полиция, нито линейка. В крайна сметка техни близки дошли с коли и ги прибрали, но автобусът още е там, а реакция от институциите няма. Изглежда заради влошената обстановка екипите не успяват да смогнат на всички подадени сигнали.

В конкретния случай, по-сериозно пострадалите са двама. Георгиев е със сцепена устна и натъртен крак, а негова колежка – със сцепeна глава в болница. Останалите хора са с по-леки наранявания.

Да се надяваме, че няма да се стигне до по-тежък инцидент, тъй като не се знае дали ще има кой да се отзове на помощ…

Снимката е илюстративна

#автобус #катастрофа #Врачанско

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници