Берлускони обяви годежа си с по-младата с 48 г. Франческа

Берлускони обяви годежа си с по-младата с 48 г. Франческа
Силвио Берлускони обяви публично годежа си със своята приятелка Франческа, по-млада от него с 48 г. Снимка: ЕПА/БГНЕС, архив
A A+ A++ A

Силвио Берлускони обяви публично годежа си със своята приятелка, която била по-млада от него с почти половин век.

В обширно интервю за Пети канал на италианската телевизия, който е част от неговата медийна империя, 76-годишният Силвио Берлускони разкри, че годеницата му е с 48 години по-млада от него и се казва Франческа.

„Да. Това е официално. Тя е от Неапол. Казва се Франческа и тя не само е красива външно, но и е с прекрасна душа. Тя се отнася много добре към мен и това е взаимно“, разказа бившият премиер на Италия, цитиран от ИТАР-ТАСС и БТА.

Милиардерът разкри, че се познава с 28-годишната Франческа Паскале от седем години.

Красивата неаполитанка оглавявала клуб на поклонници на Берлускони, а след това започнала работа в неговия политически щаб.

Вече трета година Силвио Берлускони води бракоразводен процес с втората си съпруга Вероника Ларио.

Той има пет деца от двата си брака, изглежда не се спира в политическите и личните си амбиции нито от факта, че все още не се е развел с втората си съпруга, нито от това, че продължава да си има проблеми с правосъдието.

За понеделник е насрочено поредното заседание от т.нар. дело срещу него „Рубигейт“, по което той е обвинен в секс с непълнолетна проститутка и за злоупотреба със служебно положение.

Бившият италиански премиер десноцентрист обяви, че ще се бори за четвърти мандат на поста на предстоящите в началото на следващата година парламентарни избори, освен ако сегашният министър-председател – технократът Марио Монти, не реши да участва в надпреварата.

#Силвио Берлускони #годеж #Вероника Ларио

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници