Костов: СДС е раздиран между ГЕРБ и Синята коалиция

Костов: СДС е раздиран между ГЕРБ и Синята коалиция
Запитан дали се водят преговори със съюз „Единство“, създаден от бившия председател на СДС и вече бивш член Мартин Димитров и евродепутата Надежда Нейнски, Костов отговори, че планират среща за 15 декември. Снимка: БГНЕС, архив
A A+ A++ A

СДС е раздиран от две центробежни сили - едната по посока на Синята коалиция, другата по посока на ГЕРБ, заяви лидерът на ДСБ и съпредседател на Синята коалиция Иван Костов.

По повод спекулациите, че членове от ДСБ също са напуснали партията на Костов, за да отидат в новата формация на Меглена Кунева „Движение България на гражданите“, Костов каза, че кариеристи имало навсякъде, предаде Дарик.

„Ренегати в българския политически спектър има навсякъде, но те никога не са определяли нито характера на политическата формация, от която са излезли, нито са причинили щети, нито пък са добавили стойност там, където са отишли“, добави лидерът на тъмносините.

„Синята коалиция не е свършила“, категоричен бе Костов.

Запитан дали се водят преговори със съюз „Единство“, създаден от бившия председател на СДС и вече бивш член Мартин Димитров и евродепутата Надежда Нейнски, Костов отговори, че планират среща за 15 декември.

#Иван Костов #СДС #ДСБ #ГЕРБ #Синя коалиция #Мартин Димитров #Надежда Нейнски #Меглена Кунева #„Движение България на гражданите" #„Единство"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници