Михайлов: Фарсът стана ужас – СДС не прави политика, а кадрува

Михайлов: Фарсът стана ужас – СДС не прави политика, а кадрува
„Най-лесно е да си хвърлиш оставката и да си кажеш това вече не е моята организация”, заяви Михаил Михайлов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Досега беше фарс, сега вече е ужас, заяви депутатът от Синята коалиция Михаил Михайлов по повод внесената в петък кандидатура на Галя Гугушева за конституционен съдия.

„Досега беше фарс, сега вече е ужас. Но човек винаги трябва да има надежда, най-лесно е да си хвърлиш оставката и да си кажеш това вече не е моята организация”, посочи Михайлов в кулоарите на парламента, предаде БГНЕС.

В петък трима независими депутати внесоха кандидатурата на Гугушева за КС, предложена от СДС.

Михаил Михайлов е на мнение, че от юли т. г. досега в редиците на СДС тече „подмяна”, но това, което се случва в момента, дори не може да се нарече подмяна.

„Затова отидох на Национален съвет и им поисках оставките, защото СДС не са тези 4-5 човека, които апаратстват на „Раковски" 134, а 300 000 души, които гласуваха за Синята коалиция на последните избори”, добави той.

Синият депутат запита къде е Инициативният комитет от СДС, който да обясни защо да не се гласува на референдума за атомната енергетика.

„Казах им (на новия лидер на СДС – Емил Кабаиванов, и групата около него – бел.р.) – не правите реална политика, само се занимавате с кадруване, и това ли е най-важното сега – кой ще е конституционен съдия?”, разказа още Михайлов.

По думите му това са „политически безсмислени хора, които се занимават със задкулисни неща, със субсидии и със сделки”.

„Важното е какво се случва с монополите, как да се борим с тях”, подчерта Михаил Михайлов.

#Михаил Михайлов #Синята коалиция #СДС #Галя Гугушева #КС #референдум #Емил Кабаиванов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници