Венера в Овен - какво предстои за зодиите?

Венера в Овен - какво предстои за зодиите?

canva

A A+ A++ A

Планетата на любовта, романтиката и красотата влезе в знака на огнения Овен на 5-и април и ще остане там до 29-и април. Това значи, че любовният живот става по-динамичен, дори леко напрегнат, страстта кипи. Партньорите стават по-игриви, палави, готови са да извъртят смешни номера на партньора, да създават приятелски състезания, да говорят открито и без заобикалки. Ще има повече забавления, страстта ще бъде показвана, трябва да сме смели и да грабнем възможностите. Ето какво да очаква всяка зодия, според "CHANI".

Овен

Адреналинът влиза в живота им. Ако не са имали куража да боядисат косата си, да си направят татуировка или да подменят гардероба си, през следващите седмици намират вдъхновение и кураж. Но може да става дума и за вътрешна радикална промяна. Да се подготвят за това да се изправят лице в лице със страховете си, с това, което другите хора мислят за тях, да се сблъскат с несигурностите си и да ги преборят, да се научат да обичат себе си. Сега е перфектният момент да тестват себе си и да бъдат по-смели.

Телец

През следващите седмици трябва да се фокусират над тайните си фантазии, желанията си, върху това, което ги е разочаровало. Трябва добре да пазят местата, на които си почиват и които им носят спокойствие. Нека направят промени в интериора на дома, да украсят както им харесва, да вложат нещо от себе си в него. Да отказват социални ангажименти, ако това ще изтощи батериите им. Да водят само конструктивни спорове, и то с хора, които ги вдъхновяват. Ако мечтаят за подвизи и големи победи, нека сега действат смело.

Близнаци

През периода те трябва да търсят съмишленици, с които ги обединяват общи каузи, с които се борят за нещо, с помощта, на които създават спорове с други хора и държат да бъдат изслушани. Това може да са художници, които не познават граници, свирепи активисти, които се борят за своята кауза, бунтари. За Близнаците ще е по-лесно да тестват границите си и да се сблъскат с несигурностите си, ако около тях има такива хора. Общностите и компаниите не са само за разпускане и забавление, те помагат и за поемане на рискове, откриване на себе си. Нека Близнаците се изправят лице в лице със страховете си

#Венера

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници