Психиатри разбиха Емили Тротинетката – отказаха й книжка! Яхва двуколесното возило пак

Психиатри разбиха Емили Тротинетката – отказаха й книжка! Яхва двуколесното возило пак

Инстаграм/Emily Yordanova

A A+ A++ A

Психиатри отказаха да дадат книжка на Емили, известна като Емили Тротинетката. Това разказа сама тя в социалните мрежи, където обяви, че е "разбита" и остава с несбъдната мечта.

По думите й тя е изкарала успешно теоретичните и практически часове за Кат. А, като дори е взела изпитите си пред ДАИ. Когато отишла да подава документите си в КАТ обаче я изпратили да мине през комисия ТОЛЕК, защото има ТЕЛК.

"Вчера бях пред комисия ТОЛЕК в гр. Горна Оряховица и минавах по кабинетите на лекарите, всичко беше наред със здравето ми, но психиатрите се запънаха, след като ми прочетоха телковото решение и диагнозите - знаете, че от детството имам психични отклонения и травми заради родителите", пише Емили.

Трансмомичето разкри, че има следните диагнози: специфични разстройства на личността, емоционално нестабилна личност, хипомания, хиперактивност, силна тревожност, депресивни епизоди и параноя.

От комисията отказали да й дадат разрешение да вземе книжка. Емили сподели, че е много разстроена и дори плакала, защото винаги мечтала да кара коли и мотори.

"Но пък за сметка на това отново ще си купя хубава, мощна и бърза тротинетка и отново ще съм на пътя. Но този път вече знам перфектно правилата за движение по пътищата така, че няма страшно да карам тротинетка, защото аз все пак карам разумно и се съобразявам с движението и останалите участници в движението. Може да нямам мотор и кола, но пък ще имам тротинетка", обяви тя.

#Емили Тротинетката

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници