Влади Зомбори като Майкъл Джексън изкърти “Капките”

Влади Зомбори като Майкъл Джексън изкърти “Капките”

Стоп кадър8НОВА

A A+ A++ A

Владимир Зомбори отново вдигна на крака жури и публика с изпълнението на песента "What about us” на Майкъл Джексън снощи. Хилда се разплака. Декорите, гримът и изпълнението му бяха безупречни, прецениха , жури, ментори, участници, публика, тв зрители.

"Има имитации, за които няма какво да кажем. За мен ти се представи феноменално". С тези думи Геро изрази възхитата си от поредното невероятно изпълнение на Владо Зомбори в "Като две капки вода". Зомбори грабна поредната си победа след пълен вот от участници, публика и жури.

"Майко мила, майко мила” – каза Любо Киров, като призна че му е трудно да си подреди мислите, след изпълнението на Зомбори, като призна че това е една от най-добрите имитации на Майкъл Джексън, които е чувал въобще в света.

"Това не е за десетка, това е за двайс’ка", изуми се членът на журито Любо Киров.

"Когато се случи такова чудо, това не е просто имитация, а това надхвърля всичко, ти просто ни отвя, ти беше той. Ти направи нещо извън рамките на тази сцена” – възхити се Хилда Казасян и заяви, че изпълнението не е било за десет, а за сто точки.

"Аз съм покъртен от всичко това, което видях. Тази вечер Владо направи нещо, което аз не бях виждал в "Като две капки вода” – призна Веселин Маринов.

Дори Фънки капитулира пред таланта на Зомбори: "Владо, направо ни изкърти!"

Съвсем заслужено и четиримата от журито удостоиха Зомбори с по една десетка за феноменалното му изпълнение. Той взе максимален брой точки и от вота на публиката.

Влади Зомбори продължава смело да води класацията, като закова първото място и в седмия лайф на предаването и почти не оставя шанс някой да го измести от първата позиция до края.

Преди него първи на сцената излезе Наско от "БТР”, който се опита да пресъздаде Мария Шерифович и песента "Molitva”, но за жалост бе явно, че гласът си е на Наско, въпреки че изпълни песента перфектно.

Фолк-фурията Мария, пък се превъплъти в образа на популярният изпълнител The Weeknd, след като излязоха слухове че певицата се е разбрала с продуцентите да пее на плейбек, но явно това е неистинска информация, защото изпълнението беше доста фалшиво.

Въпреки всичко Мария получи похвала за старанието. Християна Луизу беше чудесна в ролята на незабравимата Уитни Хюстън Елена Атанасова се представи блестящо с песента на Адел – "Easy on me”, а Джулиана Гани беше трагична имитирайки Дичо от D2 и парчето – "Ледено момоиче”. Панайот Панайотов също избухна с образа на Василис Карас, и раздвижи публиката, като затвърди седмия лайф на "Като две капки вода”, като един от най-силните от началото на сезона, пише Луп.бг.

#Владимир Зомбори #"Като две капки вода"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници