Филип Буков захапа Илиана Раева

Филип Буков захапа Илиана Раева

бТВ

A A+ A++ A

Нова драма в "Денсинг старс".

Актьорът Филип Буков получи наказателен вот от журито в танцувалното шоу, тъй като изпълнението му бе на запис. Същата вечер имаше неотложен ангажимент в театъра и се наложи да отсъства от лайфа, което не се хареса на журито. Особено критична бе Илиана Раева, което е засегнало новия секссимвол на киното.

Ниските оценки спомогнаха точно Филип и Ралица да си тръгнат от шоуто, което не се хареса на зрителите, тъй като искаха да видят още от него. Те посочват поне три по-слаби двойки, които е трябвало да си тръгнат преди него. А Филип не издържа и разкри в социалните мрежи цялата истина за отпадането си, нагласено ли е шоуто и какво смята за критиката на журито.

"Тази вечер не бях на живо, защото имах представление в Габрово, което е програмирано още през месец септември. Аз съм поканен в предаването в качеството си на популярен актьор, там съм, защото упражнявам професията си и за мен няма нищо по-важно! Когато ми предложиха да участвам аз съм си дал датите с представления и те много добре знаят кога не мога и решението беше запис.

Не мога да оставя колегите си актьори без работа, защото аз имам друг ангажимент. Зали, билети, зрители, техника, не мога да “махна с лека ръка” и да кажа отивам в реалити формат. "Денсинг старс" е период в моя живот, а професията и колегите ми са завинаги. Също така, чисто юридически, нямам право да поемам нови ангажименти, които се застъпват с предишно поети и разписани с договор", казва Буков по повод нападките от страна на Илиана, че няма нищо по-важно от участието му в шоуто, предава БЛИЦ.

И допълва: "Много хора ми писаха, че било “нагласено” и недоумяват как е възможно. Това не мога да го коментирам, а пък и не ме интересува. Конспиративни теории и съмнения винаги ще има, но животът продължава и най-важен е пътят, а не резултатът".

#"Денсинг старс"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници