Древни извънземни с криле обикаляли Земята преди над 1000 години?

Древни извънземни с криле обикаляли Земята преди над 1000 години?

Pixabay

A A+ A++ A

Древни извънземни същества с "крила или перки", са обикаляли Земята преди повече от 1000 години, твърдят двама от най-известните документалисти.

Режисьорите на филми за лов на извънземни Серена Ди Си и Майкъл Мацола са готови да покажат редица невиждани досега изображения на създанията, открити в отдалечена перуанска мина. Докато някои официални лица определиха откритието им като "фалшиви" извънземни, Серена и Майкъл твърдят, че снимките доказват, че са открили нова форма на живот, пише "Телеграф".

Номинираният за "Еми" дует заяви, че се е натъкнал на значимо откритие за човечеството и ще представи откритията си в хотел Mondrian в Холивуд, Лос Анджелис. Към тях ще се присъединят учени, съдебни експерти и адвокати, за да дадат "тълкувания" и да тестват съществата на живо пред публика. Това идва само дни след като създателите на документални филми заявиха, че са открили "извънземни мумии" от 1000 пр. н. е. и казаха, че резултатите от рентгеновите лъчи може да сочат, че те са "от някъде другаде в галактиката".

#извънземни

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници