Дъно! Жана Бергендорф искала пари от ченге за такси, за да се прибере от ареста

Дъно! Жана Бергендорф искала пари от ченге за такси, за да се прибере от ареста

ФБ/Жана Бергендорф

A A+ A++ A

Певицата Жана Бергендорф е пусната от ареста на 6-о РУ на МВР, след като през нощта вилня в квартал „Овча купел“ и изпотроши покъщнината на приятел, с когото обърнали бутилка уиски. Бергендорф имала едва 4 лева в себе си и взела назаем от полицай още 6 лева, за да си викне такси, научи „Телеграф“.

Тя е освободена под гаранция от 1000 лева с определение на дежурния районен прокурор. Обвинителят не й поискал повече пари, тъй като се смилил над певицата, която се оказало, че няма никакви доходи.

Мебели

38-годишната звезда от X Factor е гостувала на свой приятел в блок на бул. „Президент Линкълн”. Изпила порядъчно количество уиски и около 3 часа сутринта се скарала с гаджето си, който също дошъл в апартамента. Двамата започнали да се замерят с чаши и чинии, а накрая дори с мебелите от жилището. Домакинът подал сигнал на 112 и патрул на 6-о РУ се отзовал за минути на адреса.

Дрога

Жана продължила да буйства, ритала и псувала полицаите. Повдигнато й е обвинение за извършени непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като деянието е съпроводено със съпротива срещу орган на властта. От МВР не са я тествани за употреба на вещества, било то алкохол или наркотици.

Това не е първото провинение на Бергендорф. През 2016 г. тя бе съдена заради катастрофа и шофиране след употреба на наркотици. Година по-рано след обиск в апартамента й бе намерена марихуана. През 2021 г. тя се похвали, че вече е „чиста“ и е спряла да пуши трева.


#Жана Бергендорф

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници