Реки от пари и щастие за 3 зодии в годината на Дракона

Реки от пари и щастие за 3 зодии в годината на Дракона

Pixabay

A A+ A++ A

Астрологът Володина описва новата 2024 година като период на значителни промени и нови възможности, които ще засегнат всичките 12 знака на Зодиака.

Звездният експерт смята, че енергията, която Драконът ще носи със себе си, ще бъде зашеметяваща.

Промените ще засегнат всички аспекти на живота и не за всички знаци ще бъдат положителни. Но три от тях ще могат да се почувстват истински щастливи. Въпреки че съдбата ще поднесе своите изненади за всеки от тях.

Водолей

Новата година е изключително важна за този въздушен знак. Програмата, която ще бъде заложена в тези 12 месеца, ще работи 20 години. Собствениците на бизнес ще могат да го разширят и да отворят нов бизнес, а политиците и актьорите, от които има много сред Водолеите, ще могат да получат магическо влияние върху публиката.

Според астролога Водолеите трансформират всичко - от външния вид до начина си на живот. Важно е да изберат една цел, която те наистина искат да постигнат.

Заедно с разбирането какво искат, успехът и самочувствието ще дойдат при представителите на знака. Финансовото състояние също ще се подобри, а промените ще са драматични.

Рак

Годината на Дракона ще бъде разделена на две части за родените под знака на Рака. Володина вярва, че първата половина трябва да бъде посветена на самоусъвършенстване, образование и задълбочаване в професионалните дейности, а през втората половина трябва да отделим цялото си внимание на семейството и любимите си.

Раците може да не се страхуват, че ще има опасности по пътя им, Драконът ще им помогне да не се отклоняват от избрания път, пише glasnews.bg.

През 2024 г. Раците трябва да очакват от звездите увеличение на материалното благосъстояние, среща с половинката си или попълнение в семейството. Знакът може и да актуализира дома си или да промени местоположението си.

Съветът на асгролога е да не харчите пари за дребни покупки, по-добре е да ги спестите за качествена и дълга почивка в края на годината. А какво ще бъде - сред природата или на курорт - зависи от самия знак.

Дева

Именно този знак ще успее повече от другите в годината на Зеления дървен дракон. Девите ще имат на разположение всички нишки, които ще им позволят да заздравят важни връзки, да реализират идеи и планове и да постигнат успех. Наблизо ще има съмишленици и покровители, които редовно ще подават рамо, ако Девите се изморят.

Никой не може да се сравни с Девите в професионалната сфера, но те не трябва да забравят за нуждите на семейството. Ако Девите са необвързани, смята астрологът, те трябва да посещават театри, музеи, изложби и всякакви многолюдни места, където могат да срещнат половинката си. И такава среща беше предречена от звездите.

Можете и трябва да обърнете внимание на здравето си, особено по време на сезонни инфекции. На Девите тази година им се показва здравословен начин на живот.

#Годината на Дракона

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници