Бомба! Диана Габровска влиза в "Биг брадър"?

Бомба! Диана Габровска влиза в "Биг брадър"?

Инстаграм

A A+ A++ A

Диана Габровска е напът да влезе в "Биг брадър"!

Новината изплува по време на онлайн видеочат на живо на порнокралицата с нейни последователи в социалните мрежи. Наред с всички пикантни въпроси се появи такъв и за нейно евентуално влизане в къщата на шоуто, което се завръща отново на екран в ефира на Нова телевизия след години на затишие.

Запитването предизвика истински фурор сред хилядите хора, включили се в чата. Последваха стотици пожелания звездата във филмите за възрастни да прекрачи прага на суперлуксозната къща, която сега се строи. Не липсваха и предложения да се инициира подписка за влизането й в шоуто, а най-върлите и нетърпеливи участници в онлайн разгорещената дискусия дори предложиха да я внесат при екипа на предаването.

"Черешката на тортата" беше появата в разговора на участник с профила на "Биг брадър", който бе разпознат от мнозина като официалния в социалните мрежи. В този момент лавината от предложения за включване на Габровска в шоуто се превърна в истинско торнадо. Но до публична комуникация пред всички участници така и не се стигна, като е възможно разговори да са проведени в тесен кръг извън полезрението на външни хора, както по принцип се водят подобен род срещи.

Ако до такъв звезден трансфер действително се стигне, може да се очаква сериозен интерес и небивал рейтинг за завръщащото се риалити. Сексът през годините съвсем не е мираж и зажаднелите фенове ще очакват нещо подобно да се случи и този път. И то не с обикновен участник, а с първата официална порнозвезда на България.

Само преди броени дни Диана Габровска избухна с втори порнофилм с риалити героя от "Фермата" Красимир Джунов. Този път Габровска е в ролята на булка, а с Джунов и още една двойка се отдават на горещи страсти в Гърция, където Диана снима за най-голямата порнокомпания sugarbabes.tv.

Това е вече 11-о видео за кандидат-кметицата на Момин проход, а видеата й се радват на милиони гледания вече. Затова и последователите й се надяват да я видят под завивките и в риалити формата, където всичко е възможно, а редактори могат да направляват действията на участниците с различни мисии, много от които тайни и така да предизвикат фурор сред зрителите, а Диана Габровска да се окаже основният коз в ръкава на екипа, пише "България днес".

Може и да участвам

- Диана, фенове настояват да участвате в "Биг брадър" или "ВИП брадър". Ще стане ли?

- Не е невъзможно, но разбира се, зависи от много фактори.

- Харесвате ли предаването?

- Не знам дали къщата е готова толкова скандална личност да прекрачи прага й, ха-ха-ха. Иначе, разбира се, имало е сезони, които са ми били интересни и забавни, но и такива, които не дотолкова, всичко зависи от участниците.

- В къщата сексът отдавна не е мираж, няколко двойки вече се престрашиха да се отдадат на страсти под завивките. Очакванията и към вас ще бъдат в тази насока. Какво бихте отговорили на тях?

- Забавен въпрос към порноактриса, ха-ха-ха.

#Диана Габровска

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници