Клъцни-срежи: И Софка изпъна бръчки, замяза на ученичка

Клъцни-срежи: И Софка изпъна бръчки, замяза на ученичка

Инстаграм

A A+ A++ A

Софи Маринова е легнала под ножа, за да си разкраси лицето, научи „България Днес". Ромският славей се е подложила на „женска операция“, призна самата фолкпевица по време на телевизионно участие, но отказа да разкрие подробности за хирургичната намеса. Видимо Софка е изпънала бръчките на лицето си и няма нито една гънка на челото и около устните си.

Зрители веднага отчетоха, че лицето на певицата е толкова изпънато, че сякаш в и в реалния живот има филтър от инстаграм. Веднага прави впечатление, че докато Маринова се опитва да се усмихне или начумери, нищо по лицето й не помръдва, което вероятно е резултат от въпросната процедура.

Въпреки че е на 48 години, Софи има визията на двойно по-младо момиче и слага в малкия си джоб много от колежките си, които изглеждат състарени преждевременно. Певицата призна, че докато се е възстановявала от операцията е ходела на опера и само така е забравяла за болките.

Чалга легендата е част от проекта „Мистерия и свобода“ съвместно с маестро Йордан Камджалов и за да се подготви за изявата, посещава оперни представления в продължение на месеци. Част от тях съвпаднали с възстановяването от операцията. „Като слушах изпълненията, забравях за всякакви болки и нищо не усещах“, откровена е Маринова.

„Заради мега музикалната Софи скачам в яростна битка с всеки, всеки - в името на музиката, на свободата и мистерията. Не ме интересува! Ние отиваме да правим ОТНОВО история. А Вие, бедни „колеги“, отивайте там, където Ви заведе злобата Ви.“ Аз - Йордан Камджалов - поемам тоталния „имиджов риск“. Това обаче не ме интересува. Аз не творя за хейтърите. Създадохме гениален повод, който да пропука още повече яловото лицемерие. Нека всички бедни души, които от години се чудят къде и как да се излагат, като говорят против другите, да знаят точно какво мисля за тях, изригна със силни думи маестрото.


Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници