"Ергенът": Най-дългата индивидуална среща и вещерство

"Ергенът": Най-дългата индивидуална среща и вещерство

бТВ

A A+ A++ A

Тази седмица най-романтичното телевизионно приключение „Ергенът“ продължава с два нови вълнуващи епизода, изпълнени с първи любовни трепети, неудържими бурни емоции и болезнени откровения очи в очи. В сряда и четвъртък вечер от 20:00 ч. зрителите на bTV предстои да станат свидетели на забавни състезания, горещи страсти, съкровени признания и остри словесни престрелки, след които нищо в имението на любовта няма да е същото.

Още днес Алек ще отправи своята първа покана за индивидуална романтична среща към една от дамите, направила му най-силно впечатление. Бизнесменът ще пристигне в имението с хеликоптер, за да отведе избраницата си на вълнуваща разходка из най-красивите кътчета на Родос, където двамата ще имат възможност да се опознаят насаме, далеч от всички останали. Изборът на Алек ще предизвика нескрито негодувание у една от останалите участнички, която няма да скрие сълзите, гнева и разочарованието си, че не е „избраната“.

Индивидуалната среща на Алек ще продължи необичайно дълго, а това ще породи съмнения у момичетата, че тя няма да приключи на същия ден. След като посрещнат залеза в изискан ресторант, бизнесменът и избраницата му ще се усамотят в президентския апартамент на най-луксозния хотел в Родос, а какво ще бъде продължението и дали дамата ще получи роза от „ергена“ още по време на усамотението им, зрителите ще разберат точно в 20:00 ч. по bTV.

Докато очакват завръщането им, момичетата в имението ще се впуснат в първото за сезона групово предизвикателство. Те ще трябва да преминат през „лабиринт на любовта“, в края на който има една-единствена снежнобяла роза – своеобразен „ключ“ към сърцето на Алек. Тя дава право на своята притежателка да го откъсне от някоя негова избраница за индивидуална среща и да го „открадне“, когато прецени. В „лабиринта на любовта“ претендентките ще се превърнат във вражески снайперистки, които ще трябва да се обстрелват помежду си с водни оръдия. На пръв поглед забавното предизвикателство ще стане повод за невиждана до момента „спортна злоба“ и грандиозен скандал, който дълго ще отеква зад стените на красивото имение.

Победителка в "Ергенът" няма да има! Алек си тръгва с бележка

По време на вечерния коктейл Алек ще има възможност да поговори насаме с още от дамите, които до този момент не е имал възможност да опознае, а съкровеното и дълго отлагано признание на една от участничките ще провокира „ергенът“ да разкрие какво за него означава истинско семейство. Зрителите ще станат свидетели и на изключително страстна целувка, с която Младенов ще засвидетелства все по-задълбочаващия си интерес към една от дамите. Вечерта ще завърши с нова „Церемония на розата“, в която Алек ще разполага само с 21 цветя. Кои дами ще останат без рози и каква ще е съдбата им – предстои да видим още тази вечер (28 февруари) от 20:00 ч. само по bTV!

В четвъртък (29 февруари) е време за първата групова среща, на която ще се проведат Летните олимпийски игри „Родос 2024“. Олимпиадата включва 5 дисциплини – вдигане на тежести, борба, водна топка, бягане с препятствия и класически маратон, а момичетата ще бъдат разпределени в два отбора – „Розови музи“ и „Сини богини“. Олимпийското злато ще спечели отборът, който извоюва повече победи в различните предизвикателства, а победителките ще отпразнуват триумфа си на специално VIP парти, организирано от абсолютно безпристрастния рефер на игрите – самия Алек.

Напрежението, породено от съмнения, че сред претендентките за сърцето на „ергена“ има „енергиен вампир“, ще достигне точка на кипене, а това ще стане повод набедената за „вещица“ да бъде „отлъчена“. В края на вечерта предстои инфарктна „Церемония на розата“, след която цветята, с които Алек разполага, ще станат още по-малко на брой.

#"Ергенът"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"