Това ли е новата любовница на Путин? Сензационно ВИДЕО

Това ли е новата любовница на Путин? Сензационно ВИДЕО

kremlin.ru

A A+ A++ A

Съобщава се, че Владимир Путин е намерил нова любов в добре образована жена в Лондон, която цензурира интернет критиките към руския лидер. Това твърдят украински медии, съобщи DailyMail, цитиран от dnes.bg.

39-годишната Екатерина "Катя" Мизулина е "пазителят на морала" на диктатора като ръководител на руската Лига за безопасен интернет. Тя е дъщеря на фанатик-пропутинист и антиукраински сенатор.

Твърди се, че задачата й е да налага ценцура в мрежата, опитвайки се да заличи критиките към диктатора, особено по отношение на войната срещу Украйна.

Путин е дългогодишен партньор на 40-годишната носителка на олимпийски златен медал по художествена гимнастика Алина Кабаева. Смята се, че имат имат две или три деца и живеят в мрежа от дворци и официални резиденции, притежавани или използвани от руския президент. Ала медиите в украйна слагат край на този романс. Според тях Путин е намерил нов довереник в лицето на твърдолинейната Мизулина, дъщеря на сенатор Елена Мизулина, на 69 или две години по-млада от Путин.

Медиите казват, че са се "сближили".

Руската правозащитничка Олга Романова каза пред украинския Канал 24: "Катя Мизулина е напълно по вкуса на Путин. Този Барби ***** [тип] винаги му е бил присъщ."

Романов я оприличи на предишна любовница на Путин - Светлана Кривоногих, собственик на стриптийз клуб и мултимилионерка в Санкт Петербург, майка на любимото дете на Путин Луиза, на 20 г.

"Путин е на 71 години. Като цяло човекът е в разцвета си, защо не?", казва тя иронично. "А всъщност Катя Мизулина, все пак е на 39… Да не забравяме също… тя е за традиционните ценности."

Украинската медия Focus пък пише: "Руски вътрешни източници твърдят, че Екатерина Мизулина има вида на външния вид, който особено привлича Владимир Путин."

Мизулина завършва Училището по ориенталски и африкански изследвания в Лондонския университет през 2004 г. Има диплома по история на изкуството и индонезийски език. Работила е като преводач в официални руски делегации, посещаващи Китай.

Нейният баща, филосоът и професор Михаил Мизулин, на 69 години, е водещ академик в Москва.

Мизулина се застъпва за цензура в интернет, глоби и други санкции срещу медиите и социалните мрежи. На среща със студенти този месец тя поиска - и получи - извинение от студент, който постави под въпрос необходимостта от задължителна военна служба. Тя го заплаши с драконовските закони на Путин за дискредитиране на руската армия.

#Екатерина "Катя" Мизулина #Владимир Путин

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници