5 космически благословени дати за сватби през 2024-а

5 космически благословени  дати за сватби през 2024-а

Pixabay

A A+ A++ A

Има 5 космически благословени дни, които кандидат-младоженците трябва да имат предвид през 2024-та.

Според астролозите тези най-добри дати за сключване на брак съвпадат с пресичането на Венера - планетата на любовта, романтиката и красотата, и Плутон - планетата на любовта, секса и брака. Юпитер също играе роля в някои от тях, тъй като е много благоприятен знак за големи празненства и щастие.

17 февруари е първата от най-благоприятните дати за сватбен ритуал през годината, само няколко дни след романтичния празник Свети Валентин.

Това космическо събитие не само включва планетата на любовта и планетата на семейството на един градус една от друга, но също така ще има цели 5 знака във Водолей - зодията на любовта и приятелството, което прави този ден идеалното време за брак.

24 март е другата благословена от звездите дата, тъй като четири планети, включително и Венера, ще бъдат в романтичния и емоционален знак Риби. Освен това Венера също ще има секстил към Юпитер в чувствения знак на Телец през това време, което може да доведе до много вълнуващ меден месец.

Любящо

Малко преди Великден - на 29 април, Венера се присъединява към три други планети в знака на Телец (включително Юпитер), докато други три планети ще бъдат в Риби. Според астролозите това е много любящо време с добра смесица от физическа химия, изяви на красота, хубави цветя, елегантни рокли, изискани банкети и семейства, събиращи се в името на любовта.

Романтиката ще витае във въздуха и на 29 август, тъй като Венера във Везни ще бъде в тригон с Плутон във Водолей. С Везните, представляващи закона и договорите, и нежния Водолей на брачната планета Плутон, двамата влюбени може да решат да направят нещо против волята на всички останали и да имат романтично бягство, където да се оженят при затворени врати, само за да го обявят по-късно.

Декември

Венера отново ще бъде във Водолей на 7 декември, което прави датата последната най-добра за сключване на брак през 2024 г. Тогава планетата на любовта също ще бъде в съвпад или на същия градус нула като Плутон, планетата на брака, във Водолей, а Луната също ще бъде в сладкия знак Риби.

Това може да е обикновен брак между двама души, които са дълбоко влюбени, които са чакали да изразят обетите си един на друг, казват още звездните експерти.

#сватби

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници