Гоце Делчев въведе вечерен час за непълнолетните

Гоце Делчев въведе вечерен час за непълнолетните
Община Гоце Делчев
A A+ A++ A

Заместник-кметът на община Гоце Делчев Валери Сарандев издаде заповед относно някои мерки за ограничаване разпространението на COVID-19 в община Гоце Делчев, съобщи БНР

В заповедта се посочва, че във връзка с усложнената епидемиологична обстановка в община Гоце Делчев и област Благоевград, увеличения брой на жителите на общината диагностицирани с коронавирусна инфекция, запълнения капацитет на отделенията в МБАЛ „Иван Скендеров“ ЕООД с пациенти с COVID-19 на територия на община Гоце Делчев, за периода от 00:00 ч. на 01.12.2020 г. до 21.12.2020 г.: сключването на граждански бракове ще се осъществява в присъствието на съответното длъжностно лице по гражданско състояние, встъпващите в брак, техните свидетели, фотограф и гости в залата до 10 души, при спазване на физическа дистанция от 1.5 м, както и всички противоепидемични мерки. 

Забранява се излизането на непълнолетни лица за времето от 21:00 ч. до 06:30 ч. без основателна причина – посещение на личен лекар, лечебно заведение, аптека и магазин за хранителни стоки.

 

#Гоце Делчев #заповед #вечерен час #младежи #сватби #ограничения #гости #коронавирус

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »