Диона повтори мантрата >> Никога не си позволявала да шофира друсана, но призна: Не употребявам редовно, но съм посягала

Диона повтори мантрата >> Никога не си позволявала да шофира друсана, но призна: Не употребявам редовно, но съм посягала

Стоп кадър/НОВА

A A+ A++ A

Никога не съм си позволявала да употребявам наркотик или забранено вещество и да се кача да шофирам, да застана пред камера или да предприема каквато и да било сериозна дейност. Никога. Това заяви певицата Диона пред Мариян Станков - Мон Дьо в ефира „Събуди се”.

На 23 срещу 24 януари 2024 г. полицията спира за проверка певицата Диона, докато шофира по бул. „България” в столицата.

„Всичко помня от този момент. Нямам какво да крия. Прибирах се от снимачен ден, много дълъг и изтощителен. Отивах към вкъщи, нямах търпение да си легна, бях много изморена. Към 4 ч. сутринта ме спряха за рутинна проверка, поискаха ми документи, аз ги предоставих. Помолиха ме да направим тест за алкохол, той беше отрицателен. След това ме помолиха да направим същия за наркотици. Казаха ми, че е положителен за кокаин, бях много учудена”, разказва певицата.

Според думите ѝ когато я задържат в Шесто районно управление на МВР, взимат личните ѝ вещи и я събличат, за да я претърсят. „На мен такова нещо ми се случва за първи път в живота. Неприятно, гадно, срамно. Не откриха нищо в мен, заведоха ме в килия. Прекарах там безкрайно време. Уплаших се много”, споделя още Диона.

„Има две много важни неща, които искам да кажа. Първото е, че аз все още нямам информация за моите кръвни проби. Адвокатите, с които работим по случая също нямат такава информация. Първо достигна до медиите, което не знам колко е правилно и достоверно”, заяви тя и допълни: „Другото, което искам да кажа е, че в пробите се отчита „наличие на”, а не „под въздействие на”. Тоест може да си употребил назад във времето и то да седи в кръвта с дни, седмици, месеци дори. Сигурна съм, че пробата ми ще бъде отрицателна, защото съм сигурна в себе си”, категорично заяви Диона.

Диона обясни, че конкретно за нейната снимка заедно с певеца Константин, предизвикала голям обществен отзвук, иска да се извини. „Ако трябва да се извинявам за нещо, то е за моята преекспонирана самозащитна реакция. Да, конкретно за това мое поведение бих искала да се извиня, защото си давам сметка, че подобна шега не е пример за подражание”, каза певицата.

„Аз редовно не взимам наркотици, посягала съм. Пробвала съм за първи път няколко години след като дойдох в София, на 20 г. Сега съм на 28 г.”, признава певицата.

Напомняме, че на 23 януари в София 28-годишната певица Диона беше спряна за рутинна проверка от екип на пътна полиция. При направен полеви тест за наркотици пробата се оказа положителна за кокаин. Тогава тя бе задържана и отведена в Шесто РПУ, където дала и кръвна проба, чийто резултат също беше положителен за наркотици.

#Диона

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници