Жената на Нотариуса показва без свян всичко от себе си в горещи СНИМКИ

Жената на Нотариуса показва без свян всичко от себе си в горещи СНИМКИ
A A+ A++ A

Горещата 33-годишната съпруга на убития Мартин Божанов-Нотариуса подлудява с голи снимки. Оказа се, че половинката на проверявания постмортем за афери в правосъдието и измами на имотния пазар, мъж с прякор Нотариуса, не само е била звезда в риалити формат, но се е снимала и гола за българското издание на Playboy.

Гергана Божанова с моминската си фамилия Грънчарова цъфва на корица за юнския брой на изданието, които излиза на пазара на 30 май 2014 г.

На част от снимките е с екипа на Германия, а на други се заиграва с топка в цветовете на Бразилия.

Кадрите незабавно са разпространени в редица спортни сайтове с покъртителни заглавия като: "Гери от "Къртицата" надува свирката за световно!".

Поводът за фотосесията й е Мондиала 2014 г. в Бразилия.

Бъдещата жена на Нотариуса и разследваща полицайка от ГДБОП се гологъзи само по футболна топка на стадиона в Тетевен. На други от снимките мацката позира в цветовете на "селесао", както и нежно поднася съдийската свирка към устните си.

"Тя излезе от "Къртицата", за да заснеме специална сесия и то толкова гореща, че тревата на стадиона в Тетевен увяхна, мрежите на вратите изгоряха, а седалките започнаха да излъчват тестостерон", гласи анонсът към представянето й.

Голата и фотосесия обаче е заличена от онлайн пространството, както и редица писания за нея.

Гергана започва да работи в ГДБОП месец след като се дипломира право в Нов Български университет. За назначаването й при антимафиотите има нарочен външен конкурс, напарвен специално за нея през май 2021 г. Само три месеца по-късно тогавашният шеф на ГДБОП Калин Стоянов, който сега е вътрешен министър я отстранява от длъжност.

Божанова е обжалвала пред АССГ и през октомври 2021 г. е възстановена на работа, като решението е било потвърдено през 2022 г. и от Върховния административен съд.

От МВР поясниха, че Божанова е започнала работа в ГДБОП отново на 11 май 2022 г. като стажант, но в момента е в отпуск по майчинство. От брака си с Нотариуса тя има 6-годишно дете и няколко месечно бебе.

#Гергана Божанова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници