Секси съпругата на Нотариуса преживяла голяма лична драма преди декада ВИДЕО

Секси съпругата на Нотариуса преживяла голяма лична драма преди декада ВИДЕО
A A+ A++ A

Бащата на Гергана Божанова, чийто съпруг Мартин Нотариуса бе разстрелян в сряда вечерта в затворен комплекс в столичния кв. „Горна баня“, е починал пред очите й. За трагедията, разиграла се преди около десетилетие, споделя самата тя със сълзи на очи във визитката си за втория сезон на риалитито "Къртицата".

Чаровната Божанова е човекът, натъкнал се на безжизненото тяло на Божанов. Именно тя подава сигнала за убийството, но с близо час закъснение.

"Последната година и половина беше най-трудната в живота ми. Откриха рак на баща ми. Аз бях човекът, който беше до него през цялото време и който тичаше по болници. Аз бях до него когато спря да диша“, признава през сълзи брюнетката.

„Смъртта е нещо... То е просто изписано на лицето на човек, но не мога да я опиша...", казва във визитката си младата жена.

23-годишната Гергана тогава признава, че животът я е поставил пред изпитания, каквито повечето хора на нейната възраст не са преживявали.

"Всичко зависи от мен - дали ще ям, как ще си платя наема, тока, водата... Искам да върна живота си обратно. Влизам в "Къртицата" с нагласата да спечеля, защото имам нужда от парите", признава тя.

#Гергана Божанова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници