Как да създадете елегантни стилове? 4 съвета

Как да създадете елегантни стилове? 4 съвета

Alexandr Ivanov from Pixabay

A A+ A++ A

Време ли е да промените стила си? Чудите се как да добавите малко изисканост и класа към ежедневните си тоалети? Ще ви преведем през тънкостите на стилизирането ви с по-изискан, шикозен и елегантен стил, който не излиза от мода. Защо намирането на вашия личен стил е важно?

Защо намирането на вашия личен стил е важно?

Личният стил е нещо, което всеки притежава, просто трябва да го идентифицираме, да го разберем и след това да го изживеем. Той проектира вашето настроение, личност и вас като цяло, отразявайки интересите ви и начина на живот. Когато намерите своя личен стил, ще знаете, че изглеждате страхотно и ще се чувствате уверени. Независимо дали предпочитате градска или висша мода, минимализъм или класика, можете да направите своя стил да изглежда елегантен, когато поводът го изисква.

Ако все още не знаете какъв е вашият стил, разгледайте дрехите, които носите най-често. Дали те са предимно едноцветни, ярки или пък в неутрални цветове. Дали предпочитате да носите рокли или панталони, ектравагантни или семпли дрехи? Обикновено класическите и минималистичните стилове ще изглеждат елегантни през цялото време. Те се ориентират към неутрални цветови палитри, форми и материи, които улесняват съчетаването в елегантни тоалети. Разбира се не мислете, че просто защото предпочитате бохемски или градски стил, е невъзможно да се обличате елегантно. Лесно може да комбинирате бохо дрехите си с обувки на платформа https://obuvki.bg/c/damski/obuvki/na-platforma а вашата перфектна визия.

Кои са най-важните съвети, за да постигнете елегантна визия?

1. Избирайте дрехи, изработени от естествени материи

Класическо, вечно облекло, изработено от материали, които ще издържат във времето, е това, което трябва да добавите към основния си гардероб. Помислете за дрехи, изработени от памук, вълна, лен и коприна. Тези естествени материи ще издържат изпитанието на времето и ще изглеждат елегантно, ако се грижите правилно за тях. Тези тъкани също имат вариации, които ви позволяват да разширите гардероба си. Денимът е пример за памучен плат, който може да пасва идеално добре, както на стрийт, така или на минималистичен стил. Носете го с лоуфъри като тези на https://obuvki.bg/c/damski/obuvki/loufuri, за постигане на класическа ежедневна визия. След това идва кашмирът, който се усеща божествено върху кожата, а пуловерите, изработени от него се съчетават перфектно както дънки, така и с разкроени панталони и поли.

2. Ако се колебаете, изберете неутрални цветове

Дръзките шарки и щампи определено могат да бъдат част от елегантен външен вид, но може да не се чувствате комфортно с такива модели. В този случай, неутралните цветове може би ще са подходящият избор за вас. Типичните неутрални са бяло, бежово, кремаво, тъмносиньо, черно и сиво. Изберете близки нюанси на един и същи цвят за постигане на супер визия - например бежово палто с кафяви чизми, каквито можете да намерите на https://obuvki.bg/c/damski/botushi-i-drugi/chizmi. Или добавете малки акценти, които да привличат вниманието, като тънък колан в бордо и обувки в подобна гама.

3. Точният размер е ключът

Елегантното и изискано облекло обикновено е вталено и прилепнало, но не прекалено стегнато. Полите трябва да достигат малко над или под коляното, както и елегатентните ви рокли. Класическите панталони са прави и леко широки. Панталони с широки крачоли и тесни панталони от класически материи също са приемливи, както и панталони до глезените. Блейзърите, блузите и пуловерите трябва да следват извивката на талията ви.

4. Не показвайте прекалено много плът

Да се обличаш елегантно изисква малко скромност, без прекалено големи деколтета и прекалено къси поли. Ако все пак искате да акцентирате, изберете само една част от тялото, която да привлече погледите.


#стил #визия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници