Астролог стъписа с опасна прогноза за средата на месеца: вещае атентати, конфликти, агресия

Астролог стъписа с опасна прогноза за средата на месеца: вещае атентати,  конфликти, агресия

ФБ/Филип Филипов/astramen.com

A A+ A++ A

Астрологът Филип Филипов призова службите за сигурност както в България, така и в цяла Европа и САЩ, да повишат до максимална степен бдителността си заради съвпада на Венера, Марс и Плутон в средата на февруари. В месечната си прогноза за събитията, които е много вероятно да се случат в близките дни, той каза, че комбинацията от трите планети е много опасна.

Известният астролог, който предсказа терористичния акт на бургаското летище и земетресението в Перник месеци преди тези събития да станат факт, показа звездна карта за 16.02.2024 г. и изтъкна, че от 8 февруари до края на месеца ще текат опасни процеси.

"В периода 3-5.02 действаха две силни положителни триъгълни конфигурации и една трапецовидна отрицателна. Първата положителна фигура говори, че чрез духовна работа могат да се смекчат сложните процеси, които се задават през месец февруари. Става въпрос, че протичащият троен съвпад Меркурий-Марс-Плутон е нещо като предупреждение за идващия друг троен съвпад, при който на мястото на Меркурий е Венера", написа той във Фейсбук.

"Този предупреждаващ съвпад говори за възможни опасности при пътувания, използване на техника или някакви криминални ситуации и тъй като Луната и Нептун силно хармонизират това влияние, човек може да го преодолее чрез молитва, духовна защита и визуализация на положителните процеси", добавя той.

"От друга страна втората положителна конфигурация използва опозицията на Луната и Уран отново да хармонизира предупреждаващия троен съвпад. Това означава, че е възможно рязка намеса на Духовния свят чрез привидно случайни събития, които може да са малки проблеми, чрез които нашите Ангели-хранители да ни предпазят от редица по-сложни и по-опасни проблеми", обяснява астрологът.

"В периода до 5.02 доминираше отрицателната трапецовидна фигура между Марс, Сатурн, Ерида и Луната. Тя говори за критична опасност от разрушителни, нараняващи, проблематични събития, които са нарочно организирани с цел да създават страдания и затруднения. Тази конфигурация показва кармическа опасност от конфликти, агресия и неразумно поведение", предупреждава той.

"След двете конфигурации имаме затъмнение на Нептун от Луната и към края на месеца ще сме под влияние на още един троен съвпад между Слънцето, Меркурий и Сатурн. Наблюдаваме огромна концентрация на астрална енергия, която е сравнително рядка и ще провокира цял спектър от световни събития", каза Филипов във видеозапис, публикуван във Фейсбук.

"Човешки индивиди са като живи клетки в един глобален организъм – цялата планета Земя и всеки от нас има свое космическо ДНК, а хороскопът дава информация за какво сме дошли на тази земя", добавя той.

"Случва се едно много мощно влияние от съвпада на Венера с Марс. Миналият път, когато се реализира по този начин, провокира началото на войната в Украйна. Направих прогноза 2-3 месеца преди събитията да започнат. Обясних какво предстои и казах и за съжаление ситуацията се реализира", изтъкна астрологът.

"Сега по същия начин, но в средата на февруари имаме много по-мощно влияние. Освен Венера и Марс в комбинацията участва и Плутон. Струпването им в 11-ия слънчев сектор намеква за много драматични събития. Миналият път, когато Венера и Марс изгряваха на източния хоризонт, започна войната в Украйна. Плутон обаче е много интензивна и сложна планета. Затова процесите стават много по-опасни", предупреди той.

"Венера е отново като Зорница, която в такава позиция се нарича Атина Палада – богиня на войната и мъдростта, а така също и на духовната красота и на висшите форми на човешките взаимоотношения. Това е планетата, която движи и създава редица идеологически стълкновения между хората и това не може да го пренебрегнем", заяви варненският астролог и физик.

"Втората планета – Марс е на войната, агресията, волята, налагането й в някаква посока. За съжаление обаче имаме намесата и на Плутон, която говори за някакви глобални процеси. Тази планета управлява атомните оръжия, дълбините на Земята, нефтените кладенци. Държавите, които са под нейно господство, са свързани с нефт. Такива са тези в Персийския залив", обясни той.

"Плутон се свързва обикновено със стихийни бедствия, земетресения, с големи премеждия на човечеството и със сложни трансформационни процеси, както и с алхимията на духовния свят. Тази планета е създавала много сериозни военни конфликти или реализация на могъщи оръжия", изтъкна Филипов.

"Имаме конфликт между САЩ, Великобритания и Йемен, като става въпрос и за Иран. Това е твърде вероятен сценарий", прогнозира той.

"Съвпадът на Венера, Марс и Плутон е сигнал, че ще има терористични атаки срещу млади хора. Ще станем свидетели на военен конфликт, който ще засяга цялата планета или много сериозна част от държави. Налице са опасности от използване на ядрени оръжия, както и за големи природни бедствия", каза астрологът.

"Най-вероятният сценарий е разпалване на конфликт между САЩ, Великобритания и Йемен или във войната в Газа да се включат и други държави", добави той.

"Заради това, че трите планети са в опашката на Стрелецът, са възможни зловещи сексуални престъпления като това с Дебора", заяви Филип Филипов.

"Елитът, който си е поставил за цел да намали населението, иска да контролира хранителните източници и да направи така, че хората да имат по-малко храна, за да се внесе друга форма на страх в близките години. Затова масово се блокират земеделски ресурси в страните от Западна Европа", обясни той.

"Освен това тези марксисти и неолиберали в Европейския парламент, в САЩ и в Канада довеждат до старателно насочване на тенденциите в такава посока, че или да се намали производството на храна, или тя да стане неестествена – колкото си може по-отровна", заяви астрологът.

Протестът на земеделците в Европа ще ескалира поради това, че предстоят много мощни съвпади, каза още той.


#Филип Филипов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници