Менделсон! Николаос Цитиридис стяга сватба

Менделсон! Николаос Цитиридис стяга сватба

бТВ

A A+ A++ A

Николаос Цитиридис вече е сгоден. Малко преди Нова година той е дал пръстен на любимата си - актрисата Боряна Братоева, съобщи "България днес".

Повече от две години двамата крият връзката си, но афиширането й се случи на грандиозното парти за откриване на новия телевизионен сезон на bTV именно тогава. Красавицата дойде в края на събитието, за "да си прибере мъжа". След случката двамата започнаха да се появяват заедно, но не споделяха как е станала заварката.

"Имам човек до мен. Да!", призна първа красавицата, но не уточняваше, че това е именно Цитиридката. Младата дама стана известна с участието си в комедийния сериал "Съни бийч", а преди това със сериала "7 часа разлика".

Боряна Братоева, а не Николаос е инициатор на романтичната им връзка, която продължава вече трета година. Актрисата го харесала от първия епизод на шоуто му и дори се съревновавала с колежка за сърцето на комика.

"Нашата връзка е дело на един бас между мен и колежката ми Патриция Пъндева от Пловдивския театър", призна Боряна в последния епизод на шоуто на комика, преди то да бъде свалено от ефир. За съжаление предаването имаше доста лош рейтинг и малцина го гледаха.

Боряна и колежката й, с която са близки приятелки, се обзаложили за 20 лева коя първа ще оплете Николаос. Братоева вече била хвърлила око на комика с гръцки корени, но се осмелявала да предприеме първа крачка в съблазняването му, докато колежката й я мотивирала с облога. Двете си стиснали ръцете, след като хапнали и обърнали по чаша вино в дома на Пъндева. За баса ги провокирал Николаос, който тъкмо тогава се появил на тв екран с поредния епизод на шоуто си. Като го видели, двете актриси въздъхнали тежко. Покрай това започнали да се шегуват чие право е да се пробва да сваля Николаос, което още повече ентусиазирало Братоева, тъй като е със състезателен характер. Актрисата, която е запален геймър, възкликнала: "Не! Той е мой!".

#николаос цитиридис

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници