След среща в известно кафене: Гери от „Къртицата“ омаяла Марто Нотариуса за нула време

След среща в известно кафене: Гери от „Къртицата“ омаяла Марто Нотариуса за нула време

Феъйсбук/Стоп кадър

A A+ A++ A

33-годишната Гергана Божанова, съпруга на покойния Мартин Божанов-Нотариуса, е доста популярно лице от риалити предаванията у нас. Звездата й изгря през 2014 г., когато с моминската си фамилия Грънчарова бе сред участниците в риалити формата „Къртицата“. В предаването Гергана лъсна като доста палава мацка.

Красавицата успя да оплете в мрежите си първо монтанския здравеняк Емил Каменов, след което, без окото да й мигне, го замени с най-добрия му приятел Георги Стоянов. Преди това Стоянов демонстрираше близост с другата участничка Ивайла Бакалова.

Тайна

Последните публикации за Гери са от 2021 година, когато лайфстайл издания в типичния си стил занимават аудиторията с факта, че и тя е прекарала коронавируса. В личен план смуглата чаровница обаче предпочитала да бъде предпазлива и да не издава подробности за новия си любим. По-късно става ясно, че това е именно Марто Нотариуса.

Конкурс

Злите езици твърдят, че Гери се срещнала с Марто в популярно столично кафене на един от централните булеварди в София. Запознал ги общ приятел, който бил с престъпно минало и регистрации в МВР. Според запознати красивата Гери успяла да омае Нотариуса за не повече от час. Двамата от този ден започнали активно да контактуват, срещали се всеки ден, а след около месец красавицата заживяла с него. Говори се, че именно Нотариуса я е уредил да завърши право в престижния Нов български университет. Няколко месеца след като се дипломирала, за Гери бил организиран специален конкурс и така постъпила на работа в ГДБОП, пише "Телеграф".


#Мартин Божанов - Нотариуса

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници