Седмичен хороскоп до 9 февруари

Седмичен хороскоп до 9 февруари

Pixabay

A A+ A++ A

Овен 21 март – 20 април

Днес сме подвластни на змея на желанията. Трудно ще овладеете страстта и може да направите рисков ход, с който да застрашите връзките, работата и брака си. Днес сексуалната енергия подкопава здравето. Нищо да не се прави на всяка цена. Ограничете контактите и не ходете там, където се събира агресивно настроена тълпа. Простете нечия грешка и се извинете за своята. На 3-ти, който захапе, няма да пуска. Внимавайте с обвързванията. На 4-ти старото си отива, започвате нова връзка или нов начин на живот, стъпвате и на нова база. На 5-и стигате до финала на преговори и може да сключите нов договор. На 6-и са вероятни проблеми, където се съберат повече хора. На 7-и срещате прегради на всяка крачка, на 8-и намирате заобиколен път. На 9-и всичко е скрито-покрито.

Телец 21 април – 20 май

Днес на всички нива ще срещате съпротива, ще попадате в капани на страстта и може да вземете грешните решения. Родителите са в конфликт, а това помага на децата да избягат по тъча на неглижирането на своята работа и задължения. Конфликтите ще се засилват, ако странични лица се намесват в полза на едната или другата страна. За всяко нарушение ще се плаща, ще има сълзи. На 3-ти Слънце и Луна са в конфликт с Уран от Телец. Родените около 10 май са в рискова позиция, бъдете внимателни и на 4-ти с новите ходове и решения. На 5-и приключвате успешно важна задача, а това ще освободи и пренасочи енергията ви и на 6-и може да получите покани за нещо ново. На 7-и всеки старт ще е успешен. На 8-и си осигурявате нова база и терен. 9-и е рисков.

Близнаци 21 май - 21 юни

Ден на коренната реформа. Някой взима решения, след които няма връщане назад. Тенденцията е към авантюристично поведение, а желанието да се удовлетворят сетивата може да ви вкара в кошара, където дълго да ви доят и стрижат. Не се поддавайте на провокации и съблазни, ограничете контактите, особено с хора, които и друг път са ви вкарвали в рискови игри и дейности. На 3-ти за грешка няма прошка. Не играйте хaзартно и не провокирайте никого. На 4-ти стартирайте нова програма, старото си отива, независимо дали искате или не. 5-и ви води към фатални връзки, лош ден за нови запознанства. На 6-и си губите времето в празни разговори и спорове. Ограничете срещи и контакти. На 7-и правите силен ход. 8-и ви дава повече права. 9-и разчиства сметки и връзки.

Рак 22 юни – 21 юли

Доверете се на интуицията и ще реализирате печалби в момент, когато другите водят битки и са заети с това да се елиминират един друг. Точно в такъв момент късметът ви ще проработи и ще получите това, за което другите спорят. Стойте далече от агресивната тълпа, не се намесвайте в подмолни игри и не се опитвайте на никого нищо да доказвате. Тихо и кротко си гонете интереса. На 3-ти постигате своето, докато другите се карат и си разменят удари под кръста. 4-ти е ден на реформи. На 5-и финализирайте преговори с устройващо и двете страни споразумение. На 6-и важното уредете до обед. 7-и подлага на изпитание чувствата и личната ви лоялност. На 8-и всичко се постига с удар и конфликт. На 9-и нищо да не се започва. Утре навлизаме в годината на Дракона.

Лъв 22 юли – 22 август

Денят носи проблеми повече за родените около 5-15 август. Не засягайте болни за другите теми при срещи и разговори. От нещо на пръв поглед дребно и незначително може да пламнат свещени войни и отношенията ви да отидат към скъсване. Луната от Скорпион задвижва кръст на планетни сили в хороскопа ви. Отложете трудните и неприятни разговори, не се дръжте ултимативно към околните. На 3-ти не влизайте в конфликти, запазете неутралитет. 4-ти е ден на коренната реформа, старото си отива, не се обръщайте назад. Родените в първата декада ще имат трудни момента на 5-и, Меркурий и Плутон ще ви гледат в опозиция и ще са в конфликт с Юпитер от Телец. На 6-и уредете среща с консултанти, лекари и специалисти. На 7-8-и подпишете нови договори. 9-и е рисков и опасен.

Дева 23 август – 22 септември

Денят е зареден с агресивна енергия, прескачат искри в местата, където се съберат повече хора. Не провокирайте никого и не заставайте на пътя на по-силните и на тези, от които зависите. Оставете всеки да си поеме грижата, не давайте съвети и предписания. Ден на коренната реформа, предстоят промени, с които трябва да се съобразите и да ги подкрепите, ако искате да останете актуални. На 3-ти не заставайте между двама и не играйте посреднически роли. 4-ти преобръща старата ситуация, всичко се пренарежда. На 5-и някой опитва да ви отклони от целта, не го позволявайте. 6-и е критичен за съвместни начинания, не влизайте в колективни инициативи. На 7-и действайте бързо и активно, късметът ще е с вас. 8-и е ден за имотни и брокерски дейности. 9-и е губещ, опасен и рисков.

Везни 23 септември – 22 октомври

Денят се свързва с отровите, с преследването и изгнанието, с отравянето на атмосферата в отношенията с гневни думи, заплахи и обиди. Не си позволявайте да изливате болката навън в агресия и навреждане към някого. Запазете самообладание независимо какво се случва. Още утре нещата ще се променят, ще намерите решение на проблема и ще оставите неприятностите в миналото. На 3-ти не се поддавайте на гнева, не си режете ноктите, не участвайте в рискови състезания. 4-ти е ден на генерални промени, включват се в действие скритите резерви. 5-и ви води към целта, а на 6-и трудно се разбирате с околните. 7-и ви среща с преградите и в самите вас, трудно преодолявате страховете си. На 8-и не водете дела, може да изгубите имоти и пари. 9-и ви среща с враговете.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес ви действа кръст на планетни сили. Ако захапете, ще ви захапят, ако сте нападателни, ще ви нападнат. Конкуренцията добре се е подготвила. Очертават се претенции и от страна на близки и роднини. Движете се по линията на най-малкото съпротивление, не влизайте в разправии и не провокирайте околните с лични забележки и критика. Насъбраното ще се излее в скандал. На 3-ти Луната от Скорпион е в опозиция на Уран, възможни са експлозии в отношения и връзки. 4-ти остава много неща от живота ви в миналото. Не се обръщайте назад. На 5-и проблемите ще са повече за родените до 1 ноември. На 6-и водете разговори с шефовете, но на четири очи. 7-и отваря нови възможности. На 8-и уреждате имот, а може да подпишете и нов договор, на 9-и не рискувайте.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес за грешка няма прошка, а и дори да не сгрешиш, ще има кой да ти натрие носа, да те подведе и постави в неловка и рискова ситуация. Ден на крокодила, няма прошка за доверчивите и за тези, които не са си взели поука от предишни положения и прегрешения. Денят е неблагоприятен за гинекологични намеси и интервенции. Не се поддавайте на гнева, утре ще мислите друго. На 3-ти тенденцията е към авантюристично и рисково поведение. На 4-ти Луната навлиза в Стрелец и в следващите два дни задвижва планирани и непланирани промени в работата и в начина ви на живот. На 5-6-и конфликтите с деца и родители се задълбочават. На 7-и може да се постигне важна цел, водете преговори и на 8-и подпишете важни договори. 9-и е провокативен, не рискувайте.

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес се губи много време, енергия и пари в безсмислени спорове с хора, които не са склонни да променят мисленето и нагласата си в синхрон с промените около тях. Не се опитвайте никого за нищо да убеждавате. Където се появи трети, ще започнат скандали. Денят е благоприятен за двустранни срещи. Посетете учители и адвокати, преговаряйте еднолично с партньори в бизнеса. На 3-ти се дистанцирайте от места на конфликти и скандали. На 4-ти започва препрограмиране на отношенията и нещата от живота. На 5-и Меркурий напуска Козирога и отива да помага в делата на Водолея. На 6-и не влизайте в преговори и интриги. Следобед Луната навлиза в Козирог и променя ситуацията във ваша полза. На 7-8-и подпишете нови договори, а на 9-и нищо важно не започвайте.

Водолей 21 януари – 18 февруари

Днес Луната от Скорпион образува кармичен кръст с планетите от Телец и със Слънцето от Водолей. Ще бъдете подложени на несгоди и изпитания, ще ви поставят в неблагоприятни условия на работа и живот не само шефове и колеги, но и тези, които обичате и цените. Ще се наложат болезнени решения и преустройства в работата и в личния ви живот. Започват промени. На 3-ти срещате проблеми и конфликти на всяка крачка. 4-ти е ден на откровение за новата посока. На 5-и Меркурий навлиза във Водолей и попада в прегръдките на Плутон. Важни информации и сили съсредоточавате в себе си. На 6-и стойте далече от хорските проблеми. На 7-и намирате път и в най-трудните условия. 8-и ви води към приключвания. 9-и е ден на рокади, утре идва годината на Дракона.

Риби 19 февруари – 20 март

Днес интуицията ще ви отведе при точните хора. Битката за кокала навлиза в решителна фаза. Не оставайте в нехармонична и вредна среда, където претенциите към вас са повече от обещаните екстри. Контролирайте апетита, не влизайте в авантюри, където не се знае кой пие и кой после ще плаща. Приключете с обещаните задачи и проекти, които ще ви донесат пари и популярност. 3-ти е ден на полезни за вас двустранни срещи и консултации. На 4-ти важното уредете до обед, след това навлизате в рисков двудневен период. На 5-6-и се сблъскват интересите ви в семейството и на работното място, качвате кръвното и адреналина. На 7-и обединявате интелект, сили и възможности с подходящите хора. На 8-и подпишете нов договор. 9-и е рисков и опасен, нищо важно да не се започва.

Неда Иванова, Телеграф

#седмичен хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници